Illustration in front of green scenery
Illustration in front of green scenery

Fenntarthatóság

A Sharpnál nagyon komolyan vesszük a fenntarthatósággal kapcsolatos kötelezettségeinket. A terméktervezéstől a gyártásig és az energiafogyasztásig mindent megteszünk a hulladék csökkentése és az erőforrások megtakarítása érdekében.

Sharp Eco Vision 2050

A Sharp az Alapvető Környezetpolitikája alapján megfogalmazta a Sharp Eco Vision 2050-et, egy hosszú távú környezetvédelmi jövőképet. A hosszú távú célok kitűzésével és egy körkörös gazdaság megvalósítása révén dolgozunk egy fenntartható globális környezet megvalósításán.

 

Leaves

Éghajlatváltozás

A Sharp felismerte az éghajlatváltozás üzleti tevékenységére gyakorolt lényeges hatásait a kockázatok és lehetőségek tekintetében. A Sharp célja, hogy több tiszta energiát hozzon létre, mint amennyi energiát a Sharp a teljes ellátási láncában elfogyaszt, és elérje, hogy üzleti tevékenysége során nulla nettó CO2-kibocsátó legyen.

A polar bear stood on floating ice

Zöld termékek

A Sharp környezettudatos termékeit „Green Products (GP)”, azaz Zöld Termékeknek nevezi. A fejlesztési célok referenciaértékének számító GP Standard Sheet tartalmát minden évben felülvizsgálják a Sharp termékek környezeti teljesítményének folyamatos javítása érdekében.

Hands holding a cartoon

Környezetgazdálkodás

Mérnökeink folyamatosan fejlesztik az innovatív ökológiai technológiát, hogy tisztábbá és zöldebbé tegyék a világot, mi pedig határozottan a kiváló minőségű, környezetbarát termékek gyártására helyezzük a hangsúlyt.

A field with trees

Beszerzés

Aktívan igyekszünk eleget tenni társadalmi kötelezettségeinknek a Sharp teljes ellátási láncának számos területén. E területek közé tartozik a termékbiztonság, a környezetvédelem, az emberi jogok és a munka, valamint az egészség és biztonság.

A stack of boxes next to a plane and a truck