MXB707P product image with 50y logo

Fedezze fel a Sharp nyomtatókat

Fedezze fel a Sharp nyomtatók teljes választékát, amelyek bármilyen üzleti igényt kielégítenek

Érdeklődjön most

Otthoni irodának, kis- és középvállalkozásoknak és nagyobb vállalkozásoknak egyaránt

A Sharp nyomtatókban minden megtalálható, amire az irodában szüksége lehet. Kompakt és megfizethető otthoni irodai és kisvállalkozási gépeink, valamint nagy teljesítményű, multifunkciós nyomtatóink, amelyek hálózati funkciókkal és még sok mással támogatják a kis- és középvállalkozásokat és a vállalati környezeteket - ezek az Önnek megfelelő eszközök.

Akár fekete-fehér, színes nyomtatásra, másolásra, szkennelésre, finishelési lehetőségekre és egyebekre van szüksége, Sharp irodai nyomtatóink széles választékát úgy terveztük, hogy Önnel együttműködhessen, és javítsa vállalkozása termelékenységét, hatékonyságát és a kapcsolattartást.

Jellemzők és funkciók a modern munkahely átalakításához

Széles választékunk számos hatékony és biztonságos funkciót tartalmaz, a belépő szintű modellektől a fejlett Sharp lézernyomtatókig és a másolási, szkennelési és faxolási funkcióval rendelkező multifunkciós eszközökig.

Ezenkívül a Sharp intelligens szoftvermegoldásai jelentős szerepet játszanak a digitális átalakulásban. A papír munkafolyamatok digitalzálása  egyszerűsödik az e-mailbe szkenneléssel, valamint egyéb funkciókkal, mint például vezeték nélküli kapcsolattal, a testreszabható érintőképernyős interfésszel, a mozgásérzékelővel és a fejlett adatvédelemmel.

Sharp nyomtató-másolója és szkennere számos opcionális extrával rendelkezhet, hogy vállalkozása hatékony és eredményes legyen.

Product-Printer-MX-C607F

Biztonságos együttműködés vállalkozása számára

Ennek eredményeként technológiánk lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a munkatársakkal és a projektek közreműködőivel a védett és adatérzékeny tételek, például számlák és jogi dokumentumok biztonságos szkennelésével és megosztásával, közvetlenül eszközéről. 

A Sharp irodai nyomtatókkal kiváló minőségű dokumentumokat készíthet, és könnyedén megoszthatja azokat.Intelligens konnektivitással, felhőalapú tárhely-hozzáféréssel és innovatív dokumentum-elosztó szoftverünkkel segítünk a projektek nyomon követésében és a munkatársak naprakészen tartásában, bárhol is legyenek munkájuk során.

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Egy nyomtató, amely vállalkozásával együtt nővekszik

Adjon opcionális extrákat a nyomtatóhoz, hogy bővítse olyan funkciókkal, mint a lyukasztás, a füzetkészítés, a tűzés és a válogatás. Nagyobb mennyiségű nyomtatási kapacitást tesz lehetővé további papírfiókokkal, hogy kezelni tudja vállalkozása növekvő igényeit.
Ha tervezéssel foglalkozik, vagy folyamatos nyomtatásra van szüksége termékeihez és szok marketingjéhez, a Sharp multifunkciós nyomtatója vagy a belépőszintű nyomdagépe egy magasabb szintre emelheti.  Nyomtatási lehetőségeit számos intelligens szoftvermegoldással is bővítheti, amelyeket kifejezetten a felhasználói tapasztalat optimalizálására és egyszerűsítésére fejlesztettek ki.

MX-8090N