Színes fénymásolók

Dolgozzon színesben

Ha egy kis finomításra van szüksége a nyomtatásnál és másolásnál, a színek mutatják az utat.

A színes fénymásolóval az egyes nyomtatási feladatok követelményeitől függően választhat színes vagy fekete-fehér nyomtatást. Négy festékkazetta van használatban – ciánkék, bíbor, sárga és fekete (CMYK) – a teljes színspektrum eléréséhez.

A multifunkciós fénymásoló kényelmes dokumentum- és munkafolyamatmegosztást tesz lehetővé a kollégákkal és ügyfelekkel való kényelmes együttműködésben. Az innovatív, "szkennelés e-mailbe" funkció használatával digitalizálhatja papírmunkafolyamatait – ez azt jelenti, hogy gyorsan és egyszerűen küldhet biztonságosan digitális információkat papírról a címzettnek, bizonyítva ezzel, hogy fénymásolója valóban multifunkciós eszköz.

MFP scanning in colour

Az Ön adatai biztonságban vannak

A "minden egyben" színes nyomtatók felszerelhetők merevlemezzel vagy SSD-vel, amely minden adatot, nyomtatást, szkennelést és másolást tárol.  Tudta, hogy bárki feltörhet egy nem védett eszközt? Számos "minden egyben" színes nyomtató ma már számos továbbfejlesztett biztonsági funkciót kínál alap- vagy választható opcióként, a vállalati adatokat merevlemezen tárolja, beleértve a következőket:

  • S/MIME titkosítás az e-mailek átvitele közbeni lehallgatás megelőzésére
  • Szerver nélküli biztonságos nyomtatás a titoktartás érdekében
  • Önjavító firmware a beállítások biztonsági mentéséhez és a helyreállítás elősegítéséhez támadás esetén
  • A biztonsági házirend érvényesítése és még sok más...

Végül, az olyan opcionális extrákkal, mint a lyukasztás, tűzés, füzetkészítés és igény szerinti kikészítés, egy költséghatékony gépet kap, amely mindezekre képes.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Mikor használjunk színes másolást és nyomtatást...

A nagy mennyiségű, szöveges belső dokumentumokat, munkalapokat, számlákat és feljegyzéseket generáló munkahelyek túlnyomórészt fekete-fehér fénymásolókat használnak

A színes nyomtatás kiválóan alkalmas prospektusok, szórólapok és marketinganyagok, vagy külső kommunikáció, fejléces papírok, oklevelek és bizonyítványok készítésére – ezzel biztosítva márkája minőségi megvalósítását, dokumentumtípustól függetlenül.

Small workgroup meeting with printed documents on the desk and office workers at desks in the background

Vállalkozása igényei alapján vásároljon...

Ha a színek nem szükségesek a vállalkozása számára, akkor a fekete-fehér fénymásolók - amelyek csak egy festék tonert használnak a színes fénymásolók négy színével szemben – általában költséghatékonyabbak.

Mivel mindannyian törekszünk hulladékunk és károsanyag-kibocsátásunk csökkentésére, jelentősen megtakaríthatja a nyomtatási és energiaköltségeket – legyen szó fekete-fehér vagy színes fénymásolásról –, ha olyan gépet választ, amely megfelel méretelvárásainak és teljesítményigényének, és csak azt nyomtatja vagy másolja, amire szüksége van. Használhat továbbfejlesztett nyomtatáskezelési beállításokat is, amelyek lehetővé teszik hozzáférési szabályok bevezetését, és csak azoknak enged színes nyomtatást, akiknek erre szüksége van.

Ha időt szán arra, hogy felmérje vállalkozása másolási és nyomtatási igényeit, ez segít eldönteni, hogy melyik eszköz a legmegfelelőbb az Ön számára.

Office workers using PCs at desks

Tiszta, intenzív szín...

Választhat a kis teljesítményű asztali fénymásolók, az otthoni irodai használatra szánt  A4-es színes fénymásolók, a nagy teljesítményű, padlón álló A3-as színes fénymásolók és a házon belüli kreatív munkákhoz és marketinganyagokhoz illő belépő szintű nyomdai fénymásolók közül, mely utóbbi tökéletes nagy részlegek, forgalmas, nagy irodák és nyomtatószobák számára.

Minden eszköz átfogó megoldást kínál az irodáknak, így a vállalkozások szabadon használhatják a különféle lehetőségeket üzleti igényeik kielégítésére. A fejlett technológia lehetővé teszi a színes másolást, nyomtatást, szkennelést és faxolást – akár belépő szintű berendezéseken is. A rendelkezésre álló finishing opciókkal és olyan funkciókkal, mint a szkennelés e-mailbe, egy praktikus, adatbiztonságos, "minden egyben" színes nyomtató áll rendelkezésére, amely mindenre képes.

BP-60M45

Mi az a nyomtatáskezelő szoftver?

Furcsán hangzik, de még a legkisebb vállalkozások is pénzt takaríthatnak meg a festék-, papír- és energiapazarláson és -költségeken.

A Nyomtatáskezelő szoftver hozzáadásával olyan szabályokat vezethet be, amelyek kikényszerítik a kétoldalas nyomtatást , vagy bizonyos részlegeknek csak fekete-fehér-, miközben bizonyos felhasználók számára színes nyomtatást tesznek lehetővé. A dokumentumok biztonságának növelése érdekében a felhasználóknak hitelesíteniük kell magukat, mielőtt hozzáférnének az eszközhöz vagy lekérnék a nyomtatási feladataikat.

A nyomtatáskezelő szoftver rugalmasságának köszönhetően a használt szolgáltatásokat cége növekedéséhez és tevékenységéhez igazíthatja.

Office workers working at desk and an informal meeting