Nyomtatáskezelés

Mi az a nyomtatáskezelő szoftver?

A felhőtől az 5G-ig és azon túl a digitális átalakulás mindenkit segít a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében. 

De az alapvető technológia – mint például a fénymásolók és nyomtatók – sem maradtak le. A digitális átalakulás már ezekre az irodai kedvencekre is kiterjed. A digitális automatizálás a nyomtatáskezelő szoftverrel kombinálva növelheti a hatékonyságot, növelheti a biztonságot, csökkentheti környezeti lábnyomát, és még a költségeket is csökkentheti. 

Office workers working at desks

Egy szemmel a hatékonyságon

A nyomtatóhasználat szoros figyelemmel kísérése tűnhet a legjobb módszernek a hatékonyság biztosítására, de ez komoly időveszteséget jelenthet. Az a feladat, hogy minden gépet fizikailag ellenőrizzünk a tonerszint és a papírellátás nyomon követése, valamint a hibák felkutatása és diagnosztizálása érdekében, vállalkozása idejének nagy részét lefoglalhatja.

A nyomtatáskezelő rendszer szükségtelenné teszi a papír- és festékszint kézi ellenőrzését. Ehelyett a nyomtatáskezeléssel mindezt az információt egy központi helyen tárolják, ahol egy pillantással ellenőrizheti. Automatizált, egyszerű, időt és pénzt takarít meg vele.

Nem számít, hány nyomtatója van – a "minden egyben" nyomtatók flottájától a néhány egyfunkciós eszközig –, mindegyiket egyetlen  Dashboard-ról (felületről) láthatja.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

A szabályok betartása

A szabályokon alapuló nyomtatás azt jelenti, hogy korlátozhatja vagy leszűktheti a hozzáférést, biztosítva, hogy csak azoknak legyen lehetősége nyomtatásra, másolásra vagy beolvasásra akiknek  szükségük van rá. Az eredmény alacsonyabb költségek és a szükségtelen festékkiadás minimálisra csökkentése.

Ráadásul a teljes biztonság érdekében a nyomtatáskezelő rendszer konfigurálható úgy, hogy a felhasználók azonosítsák magukat a dokumentumok lekérése előtt, ami kiváló kockázatcsökkentő intézkedés minden olyan irodában, ahol érzékeny információkat nyomtatnak. Sőt, ezek a biztonsági és nyomtatáskezelési szolgáltatások segíthetik a szabályozási megfelelést.

Product-Software-Job Accounting II-Login

Teljes áttekinthetőség a dokumentum- és nyomtatáskezeléshez

A dokumentumkezelés nem csupán a pazarlás minimalizálásáról és a környezetvédelmi irányelvek betartásáról szól – ez kéz a kézben jár az irodai biztonsággal. Például dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftver nélkül soha nem tudhatja meg, hogy egy érzékeny dokumentumot nyomtatott-e ki, másolt-e le vagy szkennelt-e be valaki, akinek nincs erre jogosultsága.

A robusztus nyomtatáskezelő rendszer segítségével minden eszközről láthatóvá válik, így Ön tudja, mikor és miért használják többfunkciós nyomtatóit, és pontosan tudja, ki használta őket.

Product-Software-Job Accounting II- Environment

Fedezze fel nyomtatáskezelő szoftver kínálatunkat

Ismerje meg, hogyan maximalizálhatja a termelékenységet, és hogyan érhet el pozitív változást vállalkozásában.