Fekete-fehér nyomtatók

Megbízható és egyszerű

Ha nincs szükség színes nyomtatásra, a fekete-fehér nyomtatók költséghatékony irodai nyomtatási lehetőséget kínálnak, amely nem veszélyezteti a minőséget sem a sebességet. 

Ne hagyja, hogy egy lassú irodai nyomtató akadályozza a munkahelyi termelékenységet. A fekete-fehér nyomtatók gyakran a leggyorsabb nyomtatók közé tartoznak, ezért ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az oldal/perc sebességet és azt, hogy milyen gyorsan képes az első oldal elkészítésére. Ha problémát jelent a hely, akkor keresse kisebb helyigényű asztali nyomtatóinkat.

Az opcionális vezeték nélküli csatlakozás lehetővé teszi a gyors és egyszerű nyomtatást bármely, a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott telefonról vagy laptopról.

BP-70M65

Növelje a munkahelyi termelékenységet és hatékonyságot

Fontolóra vehet egy monokróm "minden egyben" nyomtatót is. Ezek a többfunkciós nyomtatók egyetlen megoldásban egyesítik a nyomtatást, faxolást, szkennelést és másolást, így csapata mindent egy helyen megtalál, amire szüksége van. Ezen túlmenően sok többfunkciós nyomtató fejlett finishelő képességekkel is rendelkezik, így gyorsan és egyszerűen készíthet kiváló minőségű prospektusokat és gerinctűzött füzeteket.

Gondolja át nyomtatási igényeit: gyakran van szüksége A4-es és A3-as nyomatokra? Az A3 hasznos lehet, de szükségük van rá?

A digitális átalakulás útjának előmozdítása és a hagyományosan papíralapú munkafolyamatok digitalizálása érdekében a "minden egyben" nyomtatók lehetővé teszik az e-mailekbe történő szkennelést. Ezzel beszkennelhet egy papírdokumentumot, és közvetlenül a készülékről e-mailben elküldheti a kiválasztott címzettnek. Alternatív megoldásként szkennelhet közvetlenül mappákba vagy dokumentumkezelő szoftverbe is.

A woman using an MFP in an office

Legyenek biztonságban adatai

A vállalati adatok értékesek, de a nyomtatókat ugyanúgy fel lehet törni, mint a laptopokat. A nyomtató memóriája az összes nyomat adatait tartalmazhatja, így a nyomtatóknak ugyanúgy szükségük van biztonságra, mint a laptopoknak vagy az asztali számítógépeknek.

Ügyeljen a biztonsági funkciókra, például a titkosításra, az engedélyezési listára és az önjavító firmware-re.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Intelligens nyomtatási és dokumentumkezelő szoftver

A nyomtatáskezelő szoftverrel gyorsan és egyszerűen vezérelheti nyomtatóflottáját.

A  dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftver segít eldönteni, hogy ki használhatja az egyes nyomtatókat. Ez lehet egy egész felhasználói csoport vagy csak kiválasztott egyének. Eldöntheti azt is, hogy kik használhatnak bizonyos funkciókat – például lehetővé teheti a marketing osztály számára a színes nyomtatáshoz való hozzáférést, miközben megakadályozza, hogy mások ezt tegyék. Segíthet javítani a dokumentumkezelést, a biztonságos dokumentumtárolást és még sok mást.

A felhasználói hozzáférés kezelését, a papírpazarlás csökkentését és a nyomtatóvezérlést lehetővé tevő funkciókkal biztosíthatja, hogy nyomtatója költségorientált és hatékony legyen.

Office workers working at desk and an informal meeting