Asztali fénymásolók

A praktikus és kompakt

Akár otthoni irodájába, akár kisvállalkozása területén, vagy otthona adminisztrátoraként van szüksége – az asztali fénymásoló és nyomtató a tökéletes, szuper praktikus multifunkciós megoldás kis kapacitású másoláshoz és nyomtatáshoz, mely szkennelhet e-mailbe - kis helyigénnyel.

Product-Photocopier-MX-C357F

Az asztali gépek kicsik, de erősek...

Noha egy asztali másológép nem veheti fel a versenyt egy padlón álló A3-as irodai fénymásolóval, de ettől még rendkívül funkcionális lehet. Különböző igényekre tervezve, a gépek skálája egyszerű A4-es fekete-fehér fénymásolóktól a "minden egyben" asztali nyomtatókig mindent felölel, ezek nagyobb társaikhoz hasonlóan másolnak, nyomtatnak, szkennelnek és faxolnak.  

A praktikus és kompakt asztali eszközöket kifejezetten úgy tervezték, hogy kis helyeken elférjenek, például polcon és íróasztalon. És az intelligens technológiának köszönhetően, csatlakoztatás után azonnal működőképes, a méret itt nem számít. Az asztali másolónyomtatók kiváló teljesítményt nyújtanak a kisvállalkozásoknak, az otthoni irodai és a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz.
 

Woman working at home office with laptop and printed documents

Kompromisszumok nélküli biztonság az asztalon

Tudta, hogy bármki feltörhet egy nem védett eszközt? Az asztali nyomtatók felszerelhetők merevlemezzel vagy SSD-vel, amely tárolja az összes adatot, nyomtatást, beszkennelést és másolatot, melyek érzékenyek lehetnek lopásra és manipulációra. Számos minőségi asztali nyomtató ma már sok továbbfejlesztett biztonsági funkciót kínál alapkivitelben vagy opcionális extrákként a merevlemezen tárolt vállalati adatok védelme érdekében, beleértve a következőket:

  • S/MIME titkosítás az e-mailek átvitele közbeni lehallgatás megelőzésére
  • Szerver nélküli biztonságos nyomtatás a titoktartás érdekében 
  • Programvégrehajtás ellenőrzése engedélyezési listával
  • Könyvvizsgálat naplózása és egyebek...
Man-pressing-lock-icon-on screen

A4 vagy A3 – milyen papírméretre van szüksége?

Az asztali A4-es fekete-fehér vagy A4-es színes fénymásoló fő USP-je az, hogy kompakt helyen is elfér, így számos másolási és nyomtatási funkciót tesz lehetővé anélkül, hogy nagy területet foglalna el.

Másrészt az A3-as papír kiterjedtebb mechanizmusokat igényel a méret támogatásához. Tehát, ha például füzetek, poszterek és promóciós bemutatóanyagok készítéséről van szó, egy A3-as színes fénymásolóra vagy egy A3-as fekete-fehér fénymásolóra lesz szüksége a munkaterhelés kezeléséhez és a méretre történő nyomtatáshoz.

Innerfinisher

Kényelmes, sokoldalú és praktikus

Ahogy a neve is sugallja, az asztali készülékekkel a másolás és a nyomtatás karnyújtásnyi távolságon bévül található, így kényelmes és praktikus, különösen kisvállalkozási fénymásolóként. Ahogy üzleti tevékenysége növekszik, a bővítés során opcionális extrákkal frissítheti eszközét, például további papírtálcákkal, amelyek növelik az asztali készülék kapacitását, és azt a nagy padlón álló gépekéhez teszik hasonlóvá.

Az otthoni fénymásoláshoz és nyomtatáshoz valószínűleg nem kell padlón álló, nagy kapacitásu gépet választani, így alkalmi használatra itt is megfelel egy asztali készülék.

Az árak közvetlenül tükrözik a gép funkcionalitását. Tehát ha alapszintű irodai fénymásolót keres, vagy olyat, amelyik színesben nyomtat finishelő eszközökkel és kiegészítőkkel - lyukasztás, tűzés, füzetkészítés stb. -, akkor ésszerű áron olyan készüléket választhat, amelyik azt teszi, amire szüksége van.
 

Woman at desk in small office with printer in background