8K kijelzők

Mi az a 8K-s kijelző?

Tisztánlátás, újradefiniálva. Üdvözölje a 8K kijelzőket. Játékszabályokat megváltoztató képélmény. A 8K-s kijelzők mindent forradalmasítanak a digitális jelzésektől és reklámoktól a műsorszórásig, megfigyelésig, CAD/CAM, VR, vezérlőszobák, katonai, egészségügyi, kereskedelmi alkalmazás és sok egyéb területen. A lehetőségek végtelenek.

Egyszerűen fogalmazva, a 8K felbontás 16-szor részletesebb, mint a HD, és 4-szer részletesebb, mint a 4K. A 8K valóban egy következő generációs technológia.

8K display in design review meeting-Audio Visual-Product

Legyen hatásos

A 8K-val mindenhol hatást gyakorolhat a nagy formátumú 8K-s kijelzőkkel, amelyek élethűek, lélegzetelállító képet nyújtanak. Alternatív megoldásként használjon 8K-s monitorokat, hogy vállalkozását a következő szintre emelje videófalakkal a recepción vagy a bevásárlóközpontokban.

8K display in art gallery-Audio visual-Product

Alakítsa a jövőjét

Bármilyen iparágban is dolgozik, a 8K megjelenése végtelen lehetőségeket kínál minden vállalkozás és ötlet számára, amelyek a jövőt alakítják:

  • Gyógyászat: Az olyan életet megváltoztató koncepciók, mint a távgyógyászat, a 8K streaming kamerák erejét 8K képernyőfelbontással kombinálják, hogy például a szakorvosok képesek legyenek rendkívül pontos orvosi képeket egymás mellett értékelni a konzultáció részeként.
  • Rendfenntartás és biztonság: Fedezze fel a hatalmas lehetőségeket a biztonság javítására, segítse a hatóságokat a környezet hatékonyabb megfigyelésében, és használjon kevesebb képernyőt a felügyeleti vezérlőtermekben. A pixelek hatalmas száma lehetővé teszi, hogy ráközelítsen az „érdeklődésre számot tartó régióra”, például a tömeg bizonyos területeire anélkül, hogy elveszítené a kép eredeti tisztaságát.
  • Média: A produkciót előállító vállalkozások a valaha volt legtisztább és legmagávalragadóbb módon mutathatják be alkotásaikat.
     
8K display in medical review-Audio visual-Product

8K technológiai megoldások minden igényre

A jövő itt van, és ez a 8K. Fedezze fel 8K kínálatunkat, és tudjon meg többet a 8K technológiáról még ma. Megtekintheti az AV-berendezéseinket, valamint az AV-szoftvert és -tartozékokat is.

woman looking at multiple displays 8K-Audio Visual-Product