Office workers working at desks
Office workers working at desks

Fénymásolók megismerése

Fénymásolóink, melyek minden vállalkozás vagy otthoni iroda számára nélkülözhetetlenek, akkora választékban állnak rendelkezésre, hogy bárkinek és mindenkinek kielégítsék a mindennapi üzleti életben oly alapvető igényeit.

Egy Önnek megfelelő gép…

A fénymásolók az iroda elengedhetetlen elemei, legyen szó otthoni irodáról, kis- és középvállalkozásról, vagy egy egész részleg támogatásáról, miközben segítik a vállalati információk, dokumentumok és adatok biztonságát. Nem számít, ha kicsiben kezdi, vagy irodáját vagy nyomtatószobáját rendezi be, minden igényt kielégítő eszközök állnak rendelkezésére;

Legyen szó csak fekete-fehér készülékről vagy színes fénymásolóról, amely képes másolni, nyomtatni, szkennelni és faxolni – olyan ez a készülék, amely minderre képes. Az ilyen multifunkciós nyomtatók és fénymásolók segíthetik a vállalkozása digitális átalakulását, adatokat küldhetnek és tárolhatnak felhőrendszerekben, valamint beépített fejlett biztonsági technológiájuknak köszönhetően megvédhetik adatait. 

Majd a finishelési lehetőségekkel, beleértve a leválogatást, a tűzést, a lyukasztást és a füzetkészítést, valóban személyre szabhatja eszközét igényeinek megfelelően, így biztonságban lehet, csökkentheti a hulladékot, és az üzleti követelményeknek megfelelő dokumentumokat állíthat elő.

Asztali vagy irodai?

Az alapkivitelü asztali fénymásolók és multifunkciós eszközök, amelyek kiváló minőségű dokumentumok előállítására képesek, csak egy karnyújtásnyira vannak, és kisebb kapacitásigényeket támogatnak ott, ahol kevés hely áll rendelkézesre.

A nagyobb irodai fénymásolók segítséget nyújtanak azoknak a vállalkozásoknak, ahol naponta több száz, akár több ezer nyomtatás, másolás vagy szkennelés készül.
Ennek során több részleget és nyomtatószobát támogathatnak könnyű nyomdai gépekkel, amelyek különösen nagy volumenű igényeket szolgálnak ki.

Small workgroup informal meeting with printer in background

Színes vagy fekete-fehér?

Színes fénymásolók. Az éles és tiszta színes nyomtatás elérhető mind asztali eszközökön otthon és kisvállalkozások számára, mind a nagyteljesítményű, korporációknak szánt gépeken. Ideálisak házon belüli marketing és ügyféloldali anyagok nyomtatásához, a költségeket pedig a nyomtatáskezelő szoftverrel kezelheti.

Egy alapszintű asztali fekete-fehér fénymásoló mindent tudhat, amire szüksége van az otthoni irodában, minimális nyomtatási követelmények teljesítéséhez. A nagyobb fekete-fehér fénymásolók azonban különösen népszerűek nagy mennyiségű, sok szöveget tartalmazó dokumentumok, például számlák, emlékeztetők és belső kommunikációk nyomtatásánál, így tökéletes választás például számlázási osztályok vagy postaszobák számára.

Colleagues discussing printed documents at desk

Az adatbiztonságba vetett bizalom

A fénymásolók felszerelhetők merevlemezzel vagy SSD-vel, amely az összes nyomatot, szkennelést és másolatot tárolja, de tudta-e, hogy ha védelem nélkül hagyja, adatai rosszindulatú támadások és manipulációk célpontjai lehetnek? Számos fénymásoló és nyomtató ma már a továbbfejlesztett biztonsági intézkedések széles skáláját kínálja a vállalati eszközökön tárolt érzékeny információk védelmében, amelyek alapfelszereltségként vagy opcionális extrákként érhetők el, beleértve a következőket:

  • S/MIME titkosítás az e-mailek átvitele közbeni lehallgatás megelőzésére 
  • programvégrehajtás ellenőrzése engedélyezési listával
  • önjavító firmware a beállítások biztonsági mentéséhez és a helyreállítás elősegítéséhez támadás esetén
  • szerver nélküli biztonságos nyomtatás a titoktartás érdekében
  • audit naplózás és hitelesítési szabályok 
  • biztonságpolitika érvényesítése

Amikor megvizsgálja a vásárlási lehetőségeket, ügyeljen arra, hogy felmérje, milyen biztonsági szintet igényel vállalkozása során, hogy készüléke teljes mértékben megvédje Önt.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Igazítsa vállalkozása igényeihez

Vesse össze az igényt és a költségeket, hogy segítsen meghatározni, milyen eszközre van szüksége, a fénymásolót vagy multifunkciós készüléket üzlete növekedéséhez és tevékenységnek megfelelően választhatja.

Az asztali fénymásolók például színes modellként is kaphatók, és olyan finishelési lehetőségeket is tartalmaznak, mint a nagyobb kapacitású megfelelőik, így szükség szerint frissítheti őket. Ahogy nőnek az igényei, úgy nőhet az eszköze is, további fiókok hozzáadásával a papírkapacitás növelése érdekében, így asztali fénymásolóját könnyedén és rövid idő alatt padlón álló eszközzé varázsolhatja.

BP-70M65 product image