Fekete-fehér fénymásolók

A tartós és hatékony irodai berendezések

A fekete-fehér fénymásoló már régóta az irodatér elengedhetetlen része, valószínűleg rögtön a második helyen áll a vízhűtő után.

Fekete-fehérként vagy monokróm néven ismerve csak egy (fekete) festékkazettát használ fekete-fehér vagy monokróm másolatok készítéséhez. Technikai egyszerűség a javából. A mai fénymásolók vagy multifunkciós készülékek azonban nem csak egyszerűen másolják a dokumentumokat.

Ezekkel a multifunkciós eszközökkel nyomtatni, másolni, szkennelni és faxolni is lehet – akár belépő szintű gépeken is. A fejlettebb eszközök digitalizálhatják a papíralapú munkafolyamatot, nem csak a dokumentumok beolvasásával, hanem lehetővé teszik a szkennelést e-mailbe is – így biztonságosan küldheti el digitálisan az információt a papír eredetiről a címzettnek, és ennek eredményeként javíthatja az együttműködést.

BP-70M65

Színes nyomtatásra van szüksége?

Az irodák elsősorban A3-as fekete-fehér fénymásolókat használnak a nehéz szöveget tartalmazó dokumentumokhoz, például számlákhoz, beszerzési rendelésekhez, munkalapokhoz és belső dokumentumokhoz. Használjon színes fénymásolót prospektusok, szórólapok és más rendkívül élénk marketinganyagok nyomtatásához.

fekete-fehér A4-es és A3-as fénymásolók rendkívül hatékony megoldást jelentenek a másoláshoz szinte minden vállalkozás számára. Mérje fel vállalkozása igényeit, és vásároljon az Ön preferenciáinak megfelelő eszközt, figyelembe véve az igényeket és a készleteket, hogy biztosan megtalálja az Önnek megfelelő megoldást.

Three colleagues discussing printed documents at desk

Ez igazán nélkülözhetetlen az irodában

Vannak olyan típusok és berendezések, amelyek minden üzleti és irodai igénynek megfelelnek, a kis mennyiségű munkához szükséges asztali fénymásolóktól fénymásolóktól a nagy kapacitású  A3-as fekete-fehér fénymásolókig. Különböző teljesítmények közül választhat, némelyek akár 120 oldal/perc (ppm) nyomtatási sebességet és akár 200 eredeti/perc szkennelési sebességet biztosítanak – tökéletes nagy osztályoknak és forgalmas irodáknak, valamint belépőszintű nyomdagépként nyomtatószobai környezetben.

MX-8090N

Az Ön adatainak védelme

A többfunkciós nyomtatók felszerelhetők merevlemezzel vagy SSD-vel, amely az összes nyomtatott anyagot, szkennelést és másolatot tárolja.Tudta, hogy bárki feltörhet egy nem védett eszközt? A merevlemezen tárolt érzékeny vállalati adatok védelme érdekében sok többfunkciós nyomtató ma már szabványos vagy opcionális extrákként kínál egy sor fokozott biztonsági megoldást, beleértve a következőket:

  • S/MIME titkosítás az e-mailek átvitele közbeni lehallgatás megelőzésére
  • programvégrehajtás ellenőrzése engedélyezési listával
  • önjavító firmware a beállítások biztonsági mentéséhez és a helyreállítás elősegítéséhez támadás esetén 
  • ellenőrzési nyomvonal naplózása és egyebek...

Végül, az olyan opcionális extrákkal, mint a lyukasztás, tűzés, füzetkészítés és igény szerinti kikészítés, egy költséghatékony gépet kap, amely mindezekre képes.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Gondolt már nyomtatáskezelő szoftverre?

Nyomtatáskezelő szoftver hozzáadásával olyan szabályokat vezethet be, mint pl. csak a kétoldalas nyomtatás engedélyezése, vagy például kiválasztott funkciók letiltása bizonyos részlegek esetén. Ezenkívül a dokumentumok biztonságának növelése érdekében a felhasználóknak hitelesíteniük kell magukat, mielőtt hozzáférnének az eszközhöz vagy lekérnék a nyomtatási munkáikat.

A menedzselt nyomtatószoftver rugalmasságának köszönhetően tevékenységéhez és gyarapodásához igazíthatja használatát, azaz testre szabhatja az irodai fénymásolóját.

Office workers working at desk and an informal meeting