People in a meeting
Three people in meeting-Audio Visual-Lifestyle-Banner, Sharp

Tudjon meg többet az AV Berendezésekről

Innovatív és erőteljes AV technológia, amely elengedhetetlen a mindennapi életben

Mi az Audiovizuális berendezések?

Az AV- vagy audiovizuális berendezés a látvány és a hang kombinációja a technológiai rendszerekben, a konferenciahívástól kezdve az érkezéseket és indulásokat a közlekedésben bármit életre kelt. A világnak szüksége van ezekre a képességekre a mai digitális korban, most minden eddiginél jobban.
 

Miért elengedhetetlen az AV?

Az iskoláktól és kórházaktól a kisvállalkozásokig, bevásárlóközpontokig és nagy globális vállalatokig - a helyiségekben található AV-berendezések elengedhetetlenek a hatékony kommunikációhoz és együttműködéshez.

Az interaktív AV lehetővé teszi az emberek számára, hogy valós időben összekapcsolódjanak, találkozzanak és dolgozzanak egymással együtt, továbbfejlesztett videokonferenciák és interaktív kijelzők, érintőképernyők, táblák segítségével.

És nem csak a vállalkozások profitálnak belőle. A kórházak és egészségügyi központok a naprakész információkat, az ágyak elérhetőségét, valamint  a várakozási időt az orvosokra digitális signage megjelenítőkön jeleníthetik meg. Az iskolák és oktatási intézmények könnyebben taníthatnak, inspirálhatnak és értékelhetnek az interaktív prezentációs funkciókkal és az interaktív érintőképernyős asztalokkal oktató játékokkal.  

Annotating on display in meeting-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Erős hatású hasznos kommunikáció...

Megtalálja a mindennapi életben nélkülözhetetlen AV-t, például digitális feliratokat és videófalakat a következő helyeken: 

 • fogadóhelységek és várótermek
 • közlekedési csomópontok
 • üzlethelyiségek
 • tervezőstúdiók 
 • egészségügyi és oktatási intézmények 
 • vállalati épületek  
 • és még sok más – információ, útmutatások és kritikus üzenetküldés különböző célokhoz.

Ahhoz, hogy a marketingkampányok élénk képekkel és minőségi hanggal a tömegekhez is eljuthassanak, a bevásárlónegyedben elhelyezett videofal ideális digitális megoldás, amelyen az információ a hét minden napján, 24 órában elérhető, UHD, 4K és akár 8K kijelzőkön.  

 

Airport with digital signage-Audio Visual-Lifestyle, Sharp

Milyen AV-re van szüksége?

A minőségi AV-berendezések többféle opciót és konfigurációt tesznek lehetővé, és számos méretben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek és pénztárcájának. A kicsi és kompakt méretűtől kezdve a hatalmas videofalakig van megoldás az Ön számára.

Amikor az Ön számára legjobb megjelenítési lehetőséget választja, vegye figyelembe;

 • Méret – mit jelenít meg és hol? Adatok – egy nehéz szöveget nehezebb lesz látni a videófalon, és egy lenyűgöző kampány elveszhet a fordításban egy apró képernyőn...
 • Csatlakoztathatóság – Több port és bemenet, WiFi-lehetőség és  mobiltechnológia gondoskodik a megfelelő beállításokról a kijelző csatlakoztatásakor.
 • Interaktív vagy érintéses technológia – szüksége van rá a tartalomnak? Jobb ROI-t érsz el vele? Interaktív tábla vagy kijelző?  
 • Üzemidő – Szüksége van rá a hét minden napján, 24 órában? Ha igen, akkor a kereskedelmi osztályú, jó minőségű AV-t ajánljuk.

Minden igényt kielégítő AV-berendezések állnak rendelkezésére, széles választékban, amelyek megfelelnek pénzügyi lehetőségeinek és minden iparág követelményeinek. Fedezze fel AV berendezéseinket, valamint AV szoftvereinket és tartozékainkat, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product