Office workers working at desk and an informal meeting
Office workers working at desk and an informal meeting

Ismerje meg a dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftvert

Javítsa a dokumentumok munkafolyamatait és fokozza a hatékonyságot a dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftverrel. Élvezze az egyszerű szkennelést, nyomtatást és a nagyobb biztonságot minden eszközén.

Alakítsa át a munkavégzési módját

Legyen szó egy kis munkacsoportról, egy forgalmas részlegről vagy egy kifinomult nyomtatószobáról, minden munkahelyen szüksége van nyomtatókra és fénymásolókra.  

Bármennyire is használja cége a felhőt vagy digitálisan dolgozik, néha elengedhetetlen a fontos dokumentumok nyomtatott példánya. De tudta, hogy még többre képes, ha dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftverekkel együtt használják őket? 

Ezek a fejlett szoftvermegoldások javíthatják a dokumentumkezelés minden szakaszát, beleértve a dokumentumkezelést, a munkafolyamat-kezelést, a biztonságos tárolást, a szkennelést és még sok mást – jobb munkafolyamatot, nagyobb hatékonyságot és alacsonyabb költségeket biztosítva.

Kezelje teljes nyomtatóflottáját

Akár egy nyomtatóval, akár több százzal rendelkezik a cég, az eszközkezelés biztosíthatja, hogy mindig segítséget jelentsenek, és soha ne akadályozzák vállalkozása működését. A központi felügyeleti konzol megmutatja, mit csinál minden nyomtató, ki és mikor használja őket. Soha nem kell találgatnia, mennyire működik jól a nyomtatója.

Csökkentheti a visszaéléseket is, ha nyomtatási szabályokat állít be, korlátozza a felhasználói hozzáférést, korlátozza a nyomtatott oldalak számát, és felhasználói engedélyt kér a dokumentumok lekéréséhez. A nyomtatáskezelés  jobb láthatóságot tesz lehetővé a csapatoknak, ami jobb biztonságot, jobb használhatóságot és jobb hatékonyságot jelent mindenki számára.

A woman using an MFP in an office

Csökkentse a hulladékot

A strukturált nyomtatáskezeléssel csökkentheti a költségeket, ha szükségtelen és jogosulatlan nyomtatásról van szó. Ez nemcsak abban segíthet, hogy csapata elérje környezetpolitikai céljait, hanem jobb dokumentum munkafolyamatot is létrehozhat a dokumentumrögzítés és a digitális terjesztés révén. 

Az automatizálás és a szabályok segítségével a dokumentum néhány gombnyomással ott van, ahol lennie kell. Például a pénzügyi csapatok beszkennelhetik a számlákat, és automatikusan a megfelelő mappába menthetik azokat.

Three office workers working at desks

Takarítson meg időt és pénzt

Néha a dokumentumok eltűnnek vagy rossz helyen tárolódnak, de a dokumentumrögzítő és dokumentumkezelő szoftverrel mindig ott lesznek, ahol lenniük kell. A dokumentumrögzítés leegyszerűsíti a munkafolyamatokat: amint beolvasott egy dokumentumot, azonnal továbbítható a leginkább rászoruló csapatokhoz. Az eredmény?  Lecsökkenti a többórás fájlelnevezést, rendezést, küldést és feltöltést.

És mivel a szoftver mind a metacímkéket, mind a dokumentumok tartalmát indexeli, gyorsan és egyszerűen megtalálhatja, amit keres. A dokumentumrögzítés akár a beszkennelt dokumentumokat is elküldheti jelszóval védett PDF-ként, közvetlenül az eszközéről.

Four colleagues looking a PC screen

Növelje a biztonságot és a megfelelőséget

Védje nyomtatási, szkennelési és másolási környezetét a dokumentumrögzítő és eszközkezelő szoftverrel, amely teljes mértékben ellenőrizhető nyomvonalat hoz létre. Egy robusztus dokumentum-munkafolyamat létrehozásával nagyobb nyugalmat biztosít – nem csak a saját csapatának, hanem az ügyfeleknek és a részvényeseknek egyaránt.

Small workgroup informal meeting