Eszközkezelés

Mi az az eszközkezelő szoftver?

Az Ön "minden egyben" nyomtatói nélkülözhetetlen eszközök a nyomtatáshoz, másoláshoz és szkenneléshez – ugyanolyan keményen dolgoznak, mint az őket használó emberek. Ezért olyan fontos az eszközkezelő szoftver, amellyel egyetlen képernyőről elemezheti, vezérelheti és biztonságossá teheti eszközeit. 

Office workers working at desks

Teljes körű gondozás minden eszközéhez

Akár csak néhány alapvető nyomtatója van, akár több ezer "minden egyben"nyomtatóból álló flottával rendelkezik, soha nem volt ilyen egyszerű megbizonyosodni arról, hogy mindegyik a legjobb teljesítményt nyújtja. 

Ha egy eszköz leáll, az egy egész csapat termelékenységére hatással lehet, még akkor is, ha ez olyan egyszerű dolognak köszönhető, mint a fénymásoló alacsony papírszintje. Az eszközkezelő szoftver nemcsak a tonerek napi szintjét figyeli, hanem segít a teljes körű biztonság javításában is. 

Product-Software-SRDM-Summary Screen

Sziklaszilárd nyomtatóflotta menedzsment

Az eszközkezelés többről szól, mint a stresszmentes nyomtatáskezelésről – segíthet megvédeni a nyomtatókhoz való jogosulatlan hozzáférést, és biztosítja, hogy érzékeny dokumentumok ne maradjanak a kimeneti tálcán. 

A közvetlenül a Desktop-ról  futtatható nyomtatóflotta használatával olyan központi vezérlőpontot hoz létre, amely teljes rálátást biztosít minden eszközére. Ha bármilyen beállításmódosítás a megfelelő engedélyek nélkül történik, figyelmeztetést kap.

Ráadásul a teljesen auditálható műveletekkel biztosíthatja, hogy minden eszköz megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak. A nyomtatóflotta-kezelésnek ez a megközelítése lehetővé teszi a problémák felderítését, mielőtt azok leálláshoz és a termelékenység csökkenéséhez vagy a biztonság megsértéséhez vezetnének.

Small workgroup in meeting room

Legyen saját nyomtatókezelési terve

Könnyebb kimondani, mint megtenni, hogy naprakész legyen a nyomtatóeszköz-kezelése és a dokumentumkezelése.A hagyományos nyomtatókezelési módszer – a festék és a papír hetente történő kézi ellenőrzése – nem hatékony. Nem fogja tudni, ha valami elromlott, csak ha már késő.
Az automatizált és konszolidált felügyelet eszközkezelő szoftverrel történő bevezetésével felszabadíthatja létesítmény- és IT-csapatait, hogy a fontosabb munkára összpontosíthassanak.

Ha valami elromlik, az nem az ujjal mutogatásról és az elveszett munkaórákról szól, hanem arról, hogy pontosan tudjuk, mit kell kijavítani. Ez pedig segít nagyobb értéket teremteni a munkahelyén, kevesebb hulladékkal, alacsonyabb költséggel és jobb készülék-megbízhatósággal.

A nyomtatóflotta-szoftver extra szempárként szolgál vállalkozása egyik legfontosabb része számára.

Three colleagues reviewing on-screen content at PC

Fedezze fel eszközkezelő szoftver kínálatunkat

Ismerje meg, hogyan maximalizálhatja a termelékenységet, és hogyan érhet el pozitív változást vállalkozásában.