Office workers working at desks
Office workers working at desks

Ismerje meg a nyomtatókat

Olvassa el nyomtatóvásárlói útmutatónkat, és találja meg az igényeinek leginkább megfelelő nyomtatót.

Melyek a legjobb nyomtatók az irodám számára?

Az okos, "minden egyben" nyomtatómodellektől a lézernyomtató-választékig kihívást jelenthet eldönteni, melyik nyomtató felel meg a legjobban szervezete igényeinek.

Sokat kell mérlegelni, hogy az irodájába legjobban illő nyomtatót kiválassza. Nem csak az számít, hogy mit szeretne elérni az eszközével, hanem az is, hogy mennyi hely áll rendelkezésére, és mit szeretne létrehozni vele. Egy kisvállalkozásnak, amelynek csak számlákat vagy sok szöveget tartalmazó dokumentumokat kell nyomtatnia, egy asztali nyomtató is elegendő lehet, egy egyszerű lézernyomtató is megfelel a teljes értékű multifunkciós nyomtató helyett. 

Tekintse meg alábbi vásárlói útmutatónkat:

"Minden egyben"/multifunkciós.

A spektrum másik végén egy tervezőstúdió vagy forgalmas iroda áll, ahol nagy a nyomtatási mennyiség és sokféle a nyomtatási igény, ott jobban megfelelnének a színes, "minden egyben" vagy multifunkciós nyomtatók. A multifunkciós nyomtatók tökéletes választást jelentenek olyan nagyforgalmú irodák számára, ahol többet várnak el a készülékeiktől.

A multifunkciós nyomtatók lehetővé teszik a nyomtatást, másolást, szkennelést, faxolást és egyebeket; és még lyukasztással, füzetkészítéssel és egyéb finishelő szolgáltatásokkal is konfigurálhatók. A legtöbb multifunkciós nyomtató lézerfestéket használ, amely tartósabb, mint a tintasugaras nyomtatókban használt tinta.

BP-70C65-all in one printer- product

Asztali nyomtatók

Egyszerű asztali nyomtató lehet a legjobb választás. Bár hiányozhatnak a "minden egyben" és a multifunkciós nyomtatókban található fejlettebb hálózati lehetőségek, sokoldalú nyomtatási lehetőségeket kínálnak kis helyigénnyel.

MX-C407P

Belépőszintű nyomdagép

Ha munkahelyén fejlettebb nyomtatási igények vannak, akkor a belépőszintű nyomdagépek nagyszerű választást jelentenek a nagy teljesítményű irodák számára. Ezek kiválóan alkalmasak nagy volumenű és összetettebb nyomtatási munkákhoz, például füzetkészítéshez, kötéshez, transzparenskészítéshez stb.

MX-8090N

Színes nyomtatók

A fekete-fehér nyomtatók nagyszerűek az alapvető szöveges dokumentumokhoz, de a színes nyomtatók egyre népszerűbbek sokoldalúságuk miatt. A költségeket a nyomtatáskezelő szoftverrel is csökkentheti, így megakadályozhatja a színes nyomatok szükségtelen használatát azáltal, hogy bizonyos felhasználókra korlátozza a hozzáférést.

Product-Printer-MX-C304W-colour scanning

Hogyan védheti meg nyomtatóját a hakkerektől

A nyomtatók ugyanazokat az összetevőket tartalmazzák, mint a hordozható számítógépek, vagyis ugyanúgy célba veheik őket a hakkerek. A legjobb eszközök olyan biztonsági intézkedéseket tartalmaznak, amelyek az érzékeny adatok védelmét szolgálják.
Keresse az alábbiakat:

  • Önjavító firmware a beállítások biztonsági mentéséhez és a helyreállítás elősegítéséhez támadás esetén  
  • Fehérlista a hozzáférési kísérletek figyelésére, és csak a jóváhagyottengedélyezési listán szereplő alkalmazásokhoz és működtető firmware-hez való hozzáférés biztosítása
  • S/MIME titkosítás, amely megakadályozza az adatok elfogását az e-mail küldése során
Man-pressing-lock-icon-on screen