Hybrid meeting on Teams
Hybrid meeting on Teams-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Hibrid munkavégzés

A hibrid munkavégzés egyszerűvé válik olyan megoldásokkal, amelyek a legjobbat hozzák ki a modern hibrid munkapolitikákból. Segítünk abban, hogy a hibrid munkavégzést bevezesse vállalkozásában.

A hibrid munkakörnyezet

A hibrid munkavégzés egy ideje természetes része a szervezetek napi rutinjának. Ez azonban mára követelménnyé és prioritássá vált egyes szervezetek számára, hogy továbbra is működőképesek maradjanak. Mi a Hibrid munkavégzés környezete?

Egyszerűen fogalmazva, ez az irodai, otthoni és távmunka bevált kombinációja, amely boldoggá, motiválttá és szakmailag eredményessé teszi az alkalmazottakat; ideális esetben személyes életüket is gazdagítják. Végső soron a hatékony hibrid munkaelvek mindenkit kielégítenek: az alkalmazottak jobb egyensúlyt élveznek a munka és a magánélet között, míg a munkaadók nagyobb lojalitást és rugalmasságot kapnak a munkavállalóktól.

Vegye át a hibrid munkavégzés gyakorlatát

A rugalmasság és a távmunka egyensúlyának köszönhetően az alkalmazottak megoszthatják idejüket otthoni és irodai környezetük között, egy hibrid munkarend alkalmazásával. Ez az ötlet már egy ideje létezik, de a COVID-19 világjárvány megjelenésével váratlanul felgyorsult. A dolgozók egyszerre szerte a világon csak alkalmanként tudták meglátogatni az irodáikat, ha egyáltalán bejártak… így a hibrid otthoni munkavégzésnek általánossá kellett válnia.

Függetlenül attól, hogy az emberek hol tartózkodnak és milyen eszközöket használnak, megoldásainkkal a mindennapi értekezletek, prezentációk, együttműködés és egyéb kommunikáció továbbra is könnyedén megoldható. Sokan azt tapasztalták, hogy még hatékonyabban tudnak dolgozni, távol az irodai zavaró tényezőktől. Végső soron így találjuk meg a megfelelő egyensúlyt – a hibrid munkavégzés által vezérelve - a "jövő munkavégzéséhez" .

MS Teams meeting on WCD with colleagues-Audio Visual-Product

Vegye át a hibrid munkavégzés gyakorlatát

Tartsa fenn a termelékenységet

Hybrid meeting in office on Teams-Audiovisual-Product

Az irodában

  

Woman attending an online meeting from home

Otthon

   

Man in cafe on Dynabook laptop-Lifestyle

Távolról

  

Rugalmasság és szabadság

A Sharp hibrid munkavégzési megoldásai ezt a rugalmasságot és szabadságot teszik lehetővé azáltal, hogy támogatják Önt az intelligensebb munkavégzésben, miközben biztonságosan és hatékonyan dolgozhat. Használja ki annak tudatát, hogy munkatársai tarthatják a kapcsolatot egymás közt és együttműködhetnek, bárhol is legyenek, és mindezt minden váratlan további üzemeltetési költség nélkül. Eközben azok, akik Önnel dolgoznak, magabiztosak lehetnek a megnövekedett autonómia és az izgalmas, újszerű együttműködés révén.
 

A Sharp hibrid munkavégzési megoldásai

Portfóliónk az eszközök teljes skáláját tartalmazza, amelyek lehetővé teszik a hibrid munkavégzés lehetőségeinek maximális kihasználását, beleértve a fejlett kijelzőket, üzleti laptopokat, videokonferencia berendezéseket és támogató szoftvereket, amelyek megkönnyítik mindenki munkáját..

Fedezze fel Sharp AV-berendezéseinket, Sharp laptopjainkat, valamint  AV-szoftvereinket és tartozékainkat amelyek segítségével Ön és kollégái produktívak lehetnek és munkahelyüktől függetlenül tarthatják egymás között a kapcsolatot.

Hybrid meeting in office on Teams and in office-Audiovisual-Product