three half-cell PV panels

Sharp napelemek felfedezése

Tudjon meg többet a Sharp napelemek előnyeiről.

Érdeklődjön most

Sharp napelemes rendszerek

A Sharp globális márkaelismertségre tett szert, és széles termékportfólióval rendelkezik, amely messze túlmutat a napelemes technológián. Következésképpen a Sharp jobban védett az egyes iparágak piaci ingadozásaival szemben, mint a nem diverzifikált PV-márkák. További biztosíték a garanciáinkhoz. A Sharp a következő területeken fejleszt termékeket: okos otthon, okos irodák, szórakozás, oktatás, egészségügy, biztonságtechnika, ipar és autóipar.

A Sharp napelemek mindig biztonságos választást jelentenek. Ennek oka, hogy olyan bevált technológiát kínálunk, amely szigorú teszteken ment át, és évtizedeken át fog működni. PV kínálatunk különböző méretű monokristályos félcellás paneleket tartalmaz lakossági, kereskedelmi és ipari napelemes rendszerekhez valamint a több megawatt teljesítményű napelemparkokhoz.

Technician looks into distance, leaninng on PV panels

Több mint 60 év napenergia történelem

1959

A Sharp a világon az elsők között kezdte meg a napelemek fejlesztését

1961

Napelemmel működő tranzisztoros rádió sikeres gyártása és értékesítése

1963

Sikerült megvalósítani az egykristályos napelemek tömeggyártását

1966

A Nagaszakiban található Ogami-szigeti világítótorony Sharp napelemmodulokkal lett felszerelve, 225 W-os teljesítményével akkoriban a világ legnagyobb napenergia-teljesítménye volt. A Sharp mára több mint 2800 világítótornyot szerelt fel.

1968

A Sharp irodát nyit Európában (Hamburg, Németország)

1976

Japán első működőképes "Ume" űrszatellitje Sharp napelemekkel lett felszerelve. Mára több mint 170 műholdra lettek Sharp napelemek telepítve

1976

Az első napelemes Sharp számológép megjelenése

1983

A Tsubosaka-dera templomban (Nara városában) 40 darab 36 cellás napelemet telepítettek a Nagy Buddha megvilágítására, amelyek még 36 év elteltével is működnek.

1994

A Sharp megkezdte a napelemes alkatrészek értékesítését Európában

2005

Napelemek borítják Manchester legmagasabb épületének (122 m) falait (CIS Tower), 7244 napelem, 80 W, 391 kW teljesítmény, Európa legnagyobb áramtermelő létesítménye egy kereskedelmi létesítményben.

2015

Megjelentek a BACK CONTACT panelek, amelyek monokristályos napelemeket használnak 19,1%-os modul-konverziós hatékonyság eléréséhez (most 20,0%).

2015

A Sharp sikeresen támogatja Japánban a megújuló energiára való átállást a fukusimai régióba telepített naperőművekkel

2017

A Sharps anyavállalata, a Foxconn megkezdi a termelőüzemek felszerelését Sharp PV modulokkal

2019

A Sharp Energy Solutions Europe partnereivel együttműködve nagyméretű PV-rendszereket létesít az EMEA-régióban

2020

A monokristályos félcellás napelemek bevezetése. PV portfóliónk ma már csak mono félcellás panelekből áll.

Tier1 - Válassza a Sharpot projektjeihez

A Bloomberg New Energy Finance Corporation rendszeresen a Tier1 kategóriába sorolja a Sharpot. Ez független bizonyítéka annak, hogy vállalatként és modulgyártóként pénzügyi helyzetünk kiváló. A napelem gyártóknak csak egy kis töredéke kerül fel erre a szigorú listára. A Tier1 besorolású beszállítókat hitelképességük alapján választják ki.

Tier1 icon and wallstreet bull

A Sharp panelek a legkeményebb teszteken is átmentek

Kiterjedt, alapos tesztjeink az iparág több évtizedes tapasztalatain alapulnak, és akár ötször szigorúbbak, mint az IEC szabványok követelményei. Ismerjük a tipikus modulhibákat, és ennek megfelelően teszteljük az új gyártási anyagokat, hogy biztosítsuk napelemeink kiváló minőségét. A nemzetközi szabványok betartásától a szélsőséges körülmények közötti tartósságig: napelem moduljainkat számos független intézmény tesztelte, tanúsította és díjazta.

man taking notes on PV plant

Teljesített tartóssági vizsgálatok:

PID-mentes (IEC TS62804)

Nem romlik a teljesítmény nagyfeszültség alatt, párás és forró környezetben.

Ammónia teszt (IEC62716)

Bizonyított korrózióállóság nedves levegőben, magas koncentrációjú oldott ammóniával szemben - mint amilyen az állattartó környezet.

Sós pára teszt (IEC61701)

A sós pára okozta korrózióval szembeni ellenállás a magas oldott sótartalmú nedves levegőben - például a tengerparton - működő modulok esetében.

Homok / por teszt (IEC60068)

Ellenállás a homok- és porszemcsék által poros környezetben okozott károkkal (például erózióval vagy bejutással) szemben.

5.400 Pa-s hóterhelés teszt (IEC 61215)

A mechanikai terhelésvizsgálat biztosítja a tartósságot nagy szélterhelés vagy hóterhelés esetén. Megjegyzés: A hóterhelés a telepítési módtól is függhet.

Fenntarthatóság

Elkötelezettek vagyunk az őszinteség és a kreativitás értékei iránt, amelyek már a Sharp alapítója, Tokuji Hayakawa számára is fontosak voltak. A Sharp, az alapítása óta. a társadalommal és az érdekcsoportokkal való kölcsönös előnyökre törekszik. Az üzleti filozófia betartásával továbbra is kitartunk amellett, hogy teljesítsük társadalmi felelősségünket, és olyan vállalat legyünk, amelyet az egész társadalom ismer, és amelyben megbíznak.

A Sharp továbbra is támogatja az ENSZ Globális Megállapodást, és aláírta a 10 alapelvet, amelyek az emberi jogok, a munka, a környezetvédelem, a korrupció elleni küzdelem, valamint a konfliktusos ásványi anyagok területére terjednek ki. Továbbá a Sharp hosszú távú környezetvédelmi célokat fogalmazott meg az éghajlatváltozás, az erőforrások újrahasznosítása, valamint a biztonság és védelem területén az Eco Vision 2050 programjában.

Trees and sky