woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Naperőművek

Megtérülő napelemek az Ön megbízható projektpartnerétől.

Bízza beruházását a bevált technológiára

Egy nagy naperőmű létrehozása hatalmas hosszú távú beruházás. Tudjuk, mennyire fontos, hogy olyan minőségi alkatrészeket szerezzünk be, amelyek évtizedekig jól teljesítenek, hogy a beruházás megtérülése (ROI) minél gyorsabb legyen. Gondoskodunk arról, hogy a projekt - minden lépés alapos megtervezésével és koordinálásával - kifizetődő legyen. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy szállítmányaink mindig időben érkezzenek, hogy Ön tartani tudja az ütemtervet.

Ha cserealkatrészekre vagy műszaki tanácsadásra van szüksége, hamburgi szervizcsapatunk csupán egy telefonhívásra van. Mindig a legjobbat reméljük, de a legrosszabbra is felkészítjük, mivel garanciális feltételeink a legjobbak közé tartoznak: akár 15 év* EU termékgarancia és 25 év lineáris teljesítménygarancia.

Skandináviától a sivatagig: moduljainkat úgy terveztük, hogy ellenálljanak a zord körülményeknek, amit a PID-ellenállás, a sós pára, a homok/por, az ammónia és a hóterhelés tekintetében tanúsítványok és tesztek is megerősítenek. Minden 144 cellás félcellás panelünket hosszú kábelekkel szállítunk, így a további kábelezés költségeit csökkentheti.

Tapasztalt projektpartner

A megbízható Tier1 nagyteljesítményű modulok, tapasztalt partnerek és a pénzügyi stabilitás biztosítják a sikeres projekteket. A Sharp zöldmezős telepítésekre ugyanolyan nagyvonalú garanciális feltételek vonatkoznak, mint más telepítési típusokra! Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk a finanszírozás terén, és hozzáférünk exkluzív támogatási programokhoz. Tudjon meg többet a Sharp projektfejlesztési lehetőségeiről az alábbi linken elérhető szórólapból.

A man installing solar panels
Solar Power Plant 3Comm
A Sharp napelem panelek rendkívül megbízhatónak bizonyultak, és nagyon jó ár-érték arányt biztosítanak. Az évek során a Sharp következetesen megbízhatónak és támogatónak bizonyult. Ez egyértelműen egy mindkét fél számára előnyös helyzet.
Harcsa-Pintér Sándor

3comm, Magyarország

Solar Power Plant Aldo
Minden panelt időben szállítottak, ami segítette az ütemterv betartását, ami 43.000 panel telepítésekor elengedhetetlen. Továbbá a Sharp panelek felülmúlták várakozásainkat.
Akin Yalcin

Aldo Enerji, Törökország

Solar Power Plant Coral
A Sharp olyan megbízható partner, amely garantálja a befektetés biztonságát. Az erőmű működésének első éve után elvégzett tesztek megerősítik, hogy a modulok az elvárásoknak megfelelően működnek.
Andrzej Sobolowski

Coral, Lengyelország