Half-cell PV panels arranged
Half-cell PV panels arranged

Napenergia

Napelemek a napenergia úttörőjétől.

homeowner in front of solar powered home
homeowner in front of solar powered home

Napelemes ház

Termelje meg magának a tiszta energiát, és spóroljon a költségeken.

woman investor in front of PV power plant at sunset
woman investor in front of PV power plant at sunset

Naperőművek

Hitelképes napelem panelek az Ön projektjéhez.

factory rooftop PV installation with man standing on it
factory rooftop PV installation with man standing on it

Kereskedelmi és ipari napelemek

Váljon zöld vállalattá a napelemes rendszereink révén.

Az Ön napelem partnere egy életre

Ha kiváló minőségű napelemeket keres a környezettudatos energiatermeléshez, akkor jó helyen jár. A Sharp már több mint 60 éve nyújt napenergia megoldásokat. A Sharp eddig több mint 50 millió élvonalbeli fotovoltaikus (PV) panelt szállított világszerte, és több ezer nemzetközi napenergia-ügyfél igényeit elégítette ki.

Napelemes rendszereinket európai irodánkból értékesítjük Európai, Közel-keleti és Afrikai kivitelezők, forgalmazók és projektcégek részére. A végfelhasználók, mint például a háztulajdonosok vagy a kereskedelmi ügyfelek, a helyi kivitelezőinktől vásárolhatják meg fotovoltaikus paneljeinket a telepítési szolgáltatással együtt.

 

Élvezze a páratlan fotovoltaikus szakértelem előnyeit

Világszerte több mint egymillió ügyféllel és több mint 50 millió PV-panel kiszállításával a Sharp 15,4 GW (gigawatt) energiát termelt, ami összesen 168 Mt (megatonna) CO2-kibocsátás kiküszöbölését jelenti. A Sharp több mint fél évszázados múltra tekint vissza - az iparág leghosszabb időre visszatekintő napenergia-tapasztalatra, amellyel szilárd hírnevet szerzett a napenergia világában, és melynek napelemes termékeit számos területen alkalmazzák; a családi házaktól kezdve a szélsőséges környezetekben, például világítótornyokban és műholdakon elhelyezett berendezéseken át egészen a nemrégiben elkészült több megawattos naperőművekig.

"A Sharp fél évszázadon át tartó innovációja és a modultechnológia fejlesztése biztosította számunkra, hogy mindig fejlődjünk és alkalmazkodjunk a piaci körülményekhez. Az évek során sikerült megfelelnünk az elvárásoknak világszerte, és büszkék vagyunk arra, hogy erős és megbízható beszállítóként, valamint termékpartnerként ismernek el. Folyamatos növekedésünk is erről tanúskodik".

Peter, Thiele, a Sharp Energy Solutions Europe elnöke

 

 

Peter Thiele holding a sticker into the camera

Bizonyított napelem technológia

A Sharp nagy teljesítményű napelemmodulok portfóliója lakossági, kereskedelmi és szabadföldi telepítésekhez lett kifejlesztve. PV paneljeink választékát, folyamatosan a legújabb technológiákhoz szabjuk, és minden új technológiát alaposan ellenőrzünk használat előtt, hogy biztosítsuk annak hosszú élettartamát.

Szigorúan minőségi forrásból szerezzük be az alkatrészeket, és paneljeinket az IEC szabványnál szigorúbban teszteljük. Ez azt jelenti, hogy csak olyan kipróbált technológiát és napelemmodulokat kínálunk, amelyek 30 évnyi magas teljesítményt biztosítanak. Valamennyi modulunk rendelkezik az elismert intézmények, például a VDE és a TÜV tanúsítványok hosszú listájával.

three PV panels

Legyen a Sharp viszonteladója vagy kivitelező partnere

PV-forgalmazóként vagy -szerelőként erős brandre van szüksége a napelemes portfólióján belül. A Sharp az a PV márka, amely már egy évszázada érdemli ki az emberek bizalmát, és amely folyamatosan újít a különböző termékkategóriákban. Tudja meg, hogyan profitálhat egy erős globális márkából, egy megbízható fotovoltaikus választékból és az Ön sikereit támogató szolgáltatásainkból.

PV installer on a roof

PV-projektek fejlesztése a Sharppal

A hardverellátás mellett a Sharp a projektüzletágban is aktívan részt vesz a világ minden táján, és partnereivel közösen dolgozik a naperőművek fejlesztésén. Befektetők, földtulajdonosok és fejlesztők számára egyedülálló lehetőségeket kínálunk különböző típusú közös PV-projektek fejlesztésére.

Japán vállalatként a világ számos országában tudunk hozzáférést biztosítani a japán kormány vonzó támogatási rendszereihez a PV erőművek számára. Ugyanakkor több MW méretű, nem támogatott PPA-projektekre is rendelkezésre állunk.

Two men with hard hats walking on grass in front of PV plant talking

Ismerje meg a napelemes csapatot

Nemzetközi csapatunk kivételes egyéniségekből áll, de a fotovoltaikához fűződő szenvedélyünk és az a törekvésünk, hogy partnereinkkel együtt a zöld jövőért dolgozzunk, összeköt bennünket. Büszkék vagyunk az általunk gyártott minőségi, nagy teljesítményű napelemekre és az általunk nyújtott garanciákra. Kollégáink többsége már több mint tíz éve dolgozik a Sharpnál. Egyes munkatársaink több évtizedes fotovoltaikus tapasztalattal rendelkeznek.

A Sharp Energy Solutions csapata már több mint 25 éve működik a németországi Hamburgban. Hamburgi irodánk ad otthont a napenergia-szolgáltatás, a marketing, az értékesítés, az értékesítésfejlesztés, az eladássegítő, a termékfejlesztés és a menedzsment csapatainknak. Ezen kívül néhány értékesítési vezetőnk Európa különböző országaiban (Lengyelország, Spanyolország, Hollandia, Anglia) érhető el, hogy a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket ezekben az országokban.

sharp solar team at exhibition