A man working on a laptop
A man working on a laptop

IT és számítástechnika

Fedezze fel, hogyan válassza ki az ideális üzleti laptopot cége vagy oktatási intézménye számára.

Informatika és számítástechnika mindenkinek az üzleti életben és az oktatásban

A jó emberek jó üzletet csinálnak. A megfelelő üzleti laptopok nélkül azonban soha nem fogják kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Ugyanez vonatkozik az iskolákra is. Minőségi technológia nélkül még a legokosabb tanulók is küzdenek azért, hogy elérjék azokat a szinteket, amelyekre képesek. Itt jönnek be a könnyű laptopok üzleti és oktatási célokra.

Csúcsteljesítmény

A nagy teljesítményű processzorokat és a villámgyors memóriát ötvöző Dynabook laptopok könnyedén megbirkóznak a legnehezebb munkaterheléssel is. Legyen szó oktatási alkalmazásokról vagy egy nagy grafikai igényű üzleti tervről, mindenképpen olyan laptopot válasszon, amely kiváló többoldalú képességekkel rendelkezik. Keressen többmagos processzorokat és legalább 8 GB memóriát, különben az alkalmazások lassan futhatnak.

A woman working on a laptop

Egész napot kibíró akkumulátor

Tudjuk, milyen dolgozni ha állandóan mozgásban vagyunk – a konnektorok nem mindig vannak elérhető közelségben. Ezért van szüksége egy növelt akkumulátor-élettartamra, hogy kibírjon egy napot, sőt a következőt is. Legyen szó a legjobb üzleti laptopunkról vagy egy belépő szintű modellről, az akkumulátor egész napos üzemidőt biztosít, egyes modelleknél akár 16 órás kapacitással.

A man using a phone and laptop

A kreativitás ösztönözve

A kreativitás versenyelőny. Ez igaz az üzleti életben és az oktatásban is. Érintőképernyős laptopjaink segítségével kiemelheti művészi képességeit – egyszerűen fordítsa ki vagy válassza le a nagy felbontású kijelzőt, és természetesen írhat egy érintőceruzával a rendkívül érzékeny érintőképernyőn.

person typing at computer

Megbízható kapcsolat

Akár irodában, osztályteremben vagy otthonról dolgozik, a kapcsolat kulcsfontosságú. Iskolai és oktatási célú laptopjaink, akárcsak üzleti laptopjaink, soha nem kötnek kompromisszumot a biztonságos, nagy sebességű, megbízható kapcsolatok terén. Az USB-C csatlakozás lehetővé teszi a töltést, a képernyőmegosztást, az adatátvitelt és a számos egyéb tartozék egyidejű használatát.

A laptop connecting to a docking station and monitor

A hordozhatóság prioritás

A hordozhatóság a Dynabook DNS-ében van. Könnyű, elegáns kialakítású, ideálisak mozgás közbeni munkához. És soha nem fukarkodunk a robusztussággal. Megerősített zsanérok, gumiütközők, cseppálló billentyűzetek – könnyű laptopjainkat tartósra tervezték.

A man putting a laptop into his bag

Fő a biztonság

Kisvállalati laptopok. Nagyvállalati laptopok. Oktatási laptopok. Ha a biztonságról van szó, nem teszünk különbséget. Magas szintű titkosítási és biometrikus hozzáférési lehetőségek állnak rendelkezésre üzleti és oktatási laptopjainkban, mert az Ön adatainak biztonsága a legfontosabb.
 

A man working on a laptop