laptop

Fedezze fel a Sharp Laptopokat

Fedezze fel Dynabook üzleti laptopjainkat, amelyek a szükséges professzionális hatékonyságot, teljesítményt és hordozhatóságot kínálják.

Érdeklődjön most

Minden munkatársának a megfelelő eszközt

Olyan laptopra van szükség, ami velünk dolgozik, nem ellenünk. Olyanra, amelyik nem hagycserben üres akkumulátorral. Olyanra, amelyik átkűzdi magát az alkalmazásokon és a megterhelő munká.
Amely tényleg hordozható és jól is néz ki.

Dynabook üzleti laptopjainkban minden megtalálható, amire szüksége van. Kisvállalati laptopként hordozhatók, de nagy teljesítménnyel is bírnak. Oktatáshoz könnyűek és alkalmasak – ideálisak iskolás gyerekek és főiskolai vagy egyetemi hallgatók számára egyaránt. A megerősített alkatrészeknek köszönhetően robusztus is – készen áll a mindennapi élet nehézségeire. Tudjuk, hogy a különböző szerepkörök különböző eszközöket igényelnek, ezért három különböző termékcsaládot állítottunk össze az Ön igényeinek megfelelően.

A Dynabook termékcsalád legjobbja

Business Ultimate

A számítási teljesítményének, a villámgyors sebességének és az éles vizuális megjelenítésnek köszönhetően a Dynabook Portégé üzleti laptopok számára nincs túl megterhelő feladat.

Mindezek után a nap végén még mindig lesz tartalék energiája – a hosszú élettartamú akkumulátorok akár tizenhat órán keresztül is üzemben tarthatják. Ha pedig lemerülőben van, ultragyorsan tölthető könnyű laptopokat nyújtunk.

man working at computer

Teljes körű üzleti termelékenység

Business Advanced

Vékony, strapabíró és teljesítményre hangolt, fejlett üzleti termékcsaládunk mindent tartalmaz, amire szüksége van.

A fényes, tükröződésmentes képernyők opcionális LTE-kapcsolattal és egész napos akkumulátor-üzemidővel párosulnak. Minderre szüksége van egy vállalkozásnak ahhoz, hogy termelékeny legyen, és ideális a felsőbb osztályos diákok számára, akik többet követelnek a gépeiktő

Adatai biztonságának megőrzése érdekében keresse a hozzáadott biometrikus biztonsági funkciókat és számos egyéb hitelesítési módszert, például az arcfelismerést.

A hihetetlenül gyors processzorral felszerelt üzleti, fejlett laptopjaink a legigényesebb feladatokon keresztül is célhoz érnek. És ne felejtse el mindezt stílusosan tenni: egyes laptopok gyönyörű magnézium házzal rendelkeznek, amire munkatársai vagy diáktársai okkal irigykedhetnek.

man working at computer

Költségvetés-tudatos megbízhatóság

Business Essential

Business Essential termékcsaládunkat a hatékonyság jegyében gyártjuk, és a mai legjobb üzleti laptopokhoz hasonlítható funkciókat kínáljuk anélkül, hogy egy vagyonba kerülne. 

A Dynabook Satellite Pro üzleti laptopok a biztonság és a teljesítmény szempontjából is megfelelnek az elvárásoknak, és a nehéz munkaterhekkel is könnyedén megbirkóznak. Könnyűek és hordozhatóak, komoly akkumulátor-élettartamuk és szemet gyönyörködtető megjelenésük miatt ezek a laptopok éppoly kívánatosak, mint amennyire lenyűgözőek.

woman working at computer

Az adatok biztonságban tartása

Sziklaszilárd biztonság

Laptopok iskolába, laptopok üzleti célokra – bármilyen felhasználásról is legyen szó, a biztonság a kulcsszó. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy adatait kifinomult titkosítás és fejlett biometrikus technológia segítségével biztonságban tudhassa.

people working at computer