Könnyű laptopok

Dolgozzon bárhol könnyű laptopjainkkal, amelyek nagy teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak az útközbeni munkavégzéshez.

Find your ideal business laptop today. Az üzleti laptopok a produktivitás legjobb hordozható ösztönzői. Egyszer már dönteni kellett: a teljesítményt vagy a hordozhatóságot választja? Egy könnyű laptop választása a teljesítmény feláldozását jelentette. De mostantól már nem így van. Mostantól mindkettőt egy laptopban tudhatja – a napi munka elvégzéséhez szükséges teljesítmény, valamint a hordozhatóság, aminek köszönhetően könnyedén magával viheti, és részt vehet egy ügyféltalálkozón. Könnyű laptopjaink felkészítik a sikerre.

A legjobb üzleti laptop bárhol is végezze munkáját

Dynabook laptopjainkat a mobilitást szem előtt tartva terveztük, és a szükséges teljesítményt nyújtják, bárhol is legyen. A reggeli megbeszélésektől az otthoni munkáig a könnyű laptopok gondoskodnak arról, hogy mindezt végig tudja csinálni – súly nélkül.
 

A man using a phone and laptop

Teljesítmény a termelékenységért

Dynabook laptopjainkat a mobilitást szem előtt tartva terveztük, és a szükséges teljesítményt nyújtják, bárhol is legyen. A reggeli megbeszélésektől az otthoni munkáig a könnyű laptopok gondoskodnak arról, hogy mindezt végig tudja csinálni – súly nélkül. Könnyű laptopok nagy teljesítménnyel. Dynabook laptopjaink a legjobb üzleti laptopok közé tartoznak, amelyek ötvözik a nagy teljesítményű technológiát és a könnyű kialakítást. Céges laptopjaink nagy teljesítményt nyújtanak, ha a produktivitás támogatásáról van szó – de attól, hogy kisebb a súlyuk, még nem kell kevesebbet teljesíteniük. A Sharp ultrahordozható, rendkívül strapabíró Dynabook laptopok széles skáláját kínálja, amelyek könnyű felépítésűek, de teljesítményüket tekintve nehézsúlyúak.

man working at computer

Az X sorozatú Portégé termékcsalád: Business Ultimate laptopjaink

Ha csapatát és szervezetét csak a legjobb technológiával szeretné felszerelni, ne keressen tovább: itt az X sorozatú Portégé termékcsaládnál. A robusztus üzleti laptopok széles választékát kínálja bármilyen munkafeladat elvégzéséhez, és tartalmazza a világ legkönnyebb, 13 hüvelykes átalakítható laptopját, a legjobb üzleti laptopot az összes üzleti ágazatban.

Kicsi a súlyuk, nagy a választékuk

A Sharp könnyű laptoppalettája nem tesz kompromisszumot az elegancia, a biztonság vagy a sokoldalúság terén. Dynabook laptopjaink modelljeit különféle méretekben kínáljuk, hogy megfeleljenek az Ön munkaszükségleteinek. Nagy teljesítményű, könnyű laptopjainknak köszönhetően nem kell kompromisszumot kötnie a mobilitás vagy a teljesítmény terén. Válasszon átfogó kínálatunkból, a 2 az 1-ben átalakítható kisvállalati laptopoktól a lenyűgöző 15,6 hüvelykes képernyővel és USB-C csatlakozással felszerelt laptopokig.

person typing at computer