A man using a laptop
A man using a laptop

Ismerje meg az üzleti laptopokat

Turbózza fel produktivitását a megfelelő üzleti laptopokkal

Mit kell figyelembe venni az üzleti laptop kiválasztásakor

Minden dolgozónak szüksége van egy készülékre. Tudjuk, hogy a dolgozóknak nagy teljesítményű, hatékony és hordozható számítógépre van szükségük. Egy készülék, amely minden nap teljesíti a feladatát anélkül, hogy csalódást okozna. Mit kell figyelembe venni az üzleti laptop kiválasztásakor

Méret és hordozhatóság
A kisebbekkel könnyebb utazni, de ez gyakran a teljesítmény rovására megy. A legjobb üzleti laptopok kombinálják a multitask munkavégzés sebességét és az egész napos akkumulátor-üzemidőt.

Súly
Nem ideális egy nehéz laptopot cipelni egész nap – még az irodában sem. Válasszon olyan laptopot, amely lehetővé teszi, hogy munkatársai könnyedén felkapják és részt vehessenek a közös munkában, bárhol is legyenek.

Teljesítmény
Senki sem akar lassú laptopot. Hatékony processzorokra és rengeteg memóriára van szüksége ahhoz, hogy meg tudjon felelni a ma mindig bekapcsolva lévő, forrásigényes applikációk igényeinek.

Az akkumulátor élettartama 
A munkanap könnyen meghaladhatja a 8 órát. Már elérhetőek legalább 10+ órányi akkumulátoridőt kínáló, kis, hordozható laptopok.

Üzleti laptop kategóriák

A különböző szerepek különböző eszközöket igényelnek, ezért a legjobb üzleti laptopokat három kategóriába soroljuk: Business Ultimate, Business Advanced és Business Essential.

man working on computer

Business Ultimate

Ultra-könnyű, ultra-vékony, ultra-hatékony. Ha a legjobb üzleti laptopról van szó, a Business Ultimate termékcsaládunk a legjobbak között is a legjobb.  A hihetetlen feldolgozási hatékonyságnak, a villámgyors teljesítménynek és a tiszta látványnak köszönhetően egyetlen feladat sem megterhelő. Ez egy könnyű, de nagy teljesítményű laptop.

Egy kis kreativitás bevetése kell? Semmi gond. Egyszerűen csak fordítsa ki vagy válassza le az érintőképernyőt, és máris táblagép módban van, és olyan természetesen írhat érintőceruzával, mintha tollal írna papírra.

A Business Ultimate nem köt kompromisszumot a kapcsolat terén sem. Az USB-C lehetővé teszi perifériák csatlakoztatását, tápellátást és páratlan sebességű adatátvitelt. Mindezek után, a nap végén még lesz tartalék energiája – a nagy kapacitásu akkumulátor akár tizenhat órán keresztül is üzemben tarthatja. Ha pedig kimerülőben van, ultragyors töltéssel van ellátva.

woman working on computer

Business Advanced

A kis- és középvállalkozások számára kritikus fontosságú a minőség, a teljesítmény és az ár közötti egyensúly megtalálása. És itt jön a Business Advanced termékcsaládunk.  Vékony, strapabíró és teljesítményre hangolt kisvállalati laptopjaink mindent tartalmaznak, amire a modern mobil munkavállalóknak szüksége van.

E-mailezés egész nap? A nagy fényerejű, tükröződés-csökkentő képernyőt figyelemmel tarthatja a szem megerőltetése vagy zavaró tényezők nélkül. Nincs Wi-Fi? Az opcionális LTE-csatlakozás segít abban, hogy útközben is kapcsolatban maradjon. Az akkumulátor egész napos üzemideje pedig azt jelenti, hogy a töltő miatti aggodalom a múlté. Az adatok biztonságának megőrzése érdekében biometrikus biztonsági funkciókat és számos egyéb hitelesítési intézkedést adtunk hozzá.

A woman working on a laptop

Business Essential

Business Essential termékcsaládunk középpontjában a termelékenység áll, és olyan eszközöket kínálunk Önnek, amelyek segítségével "bankrablás nélkül" végezheti munkáját. Iskolai és oktatási célú laptopjaink a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják az adatok védelme érdekében, míg a nagy teljesítményű processzorok könnyedén elvégzik a nehéz feladatokat. Ha hozzáadjuk a kényelmes hordozhatóságot és szemet gyönyörködtető esztétikát, egy hatalmas csomagot kapunk.