Laptopok iskolai használatra és oktatáshoz

Támogassa a fiatal elméket laptopokkal az iskolában és az oktatásban. A diákoknak megbízható laptopokra van szükségük, amelyek egy-két ütést is elbírnak. Fedezze fel alacsony költségű, termelékenységre összpontosító Dynabook iskolai laptopjainkat. A szűkös költségvetés nem jelenthet alacsonyabb szintű technológiát.
Ez a filozófia áll az alacsony áru, iskolai Dynabook laptopjaink mögött.

Nagy teljesítmény, alacsony ár

Az egyetemistáknak és oktatóiknak szemmel kell tartaniuk az erszényüket. De szükségük van egy olyan laptopra, amely nap mint nap bizonyít. Lenyűgöző feldolgozási hatékonyságukkal, melyek több igényes alkalmazás egyidejű futtatására is alkalmasak, diákközpontú, könnyű laptopjaink megfelelnek a feladatnak.

Az egyetemistáknak is nagy teljesítményű laptopokra van szükségük. Az intenzív keresés és a több internet-böngésző nem jelent problémát a multi-core Dynabook laptopok számára. Csak többmagos processzorokat használunk, ami azt jelenti, hogy a multitasking nem jelent problémát.
 

A child using a laptop

Cseppálló tartósság

Valljuk be, balesetek történnek. A diákélet durvasága és zűrzavara azt jelenti, hogy minden számítógépnek különösen tartósnak kell lennie. Ezért felsőoktatási laptopjainkat a váztól az akkumulátorig szívósság szempontjából tesztelik. A gumi ütközők, a megerősített zsanérok, leejtésellenálló kialakítás és a cseppálló billentyűzet azt jelentik, hogy a Dynabook laptopok kibírják a diákélet minden ütését.
 

Laptop and text

"Kapd-fel-és-menj" hordozhatóság

Bárhol is zajlik a diákélet – a könyvtárban, az előadóteremben, a buszon vagy a kanapén –, a tanulóknak szükségük van egy számítógépre, amely mindenhol velük lehet. Az egy kilónál alig nehezebb, oktatási célú laptopjaink azonnal kézre állnak, és minden diák időbeosztásához passzolnak. Elég kicsi ahhoz, hogy egy szabványos táskában vagy hátizsákban elférjen, és masszív akkumulátorának köszönhetően a hallgatók egymás után folyamatosan részt vehetnek az előadásokon.

A man putting a laptop into his bag

Fontos a biztonság

A diákok adatai számítanak. Ez most igazabb, mint valaha, ezért vegyük komolyan a biztonságot. Oktatási célú laptopjaink kiváló minőségű Trusted Platform Module (TPM) 2.0 titkosítással és ujjlenyomat-olvasó opcióval rendelkeznek.
 

man working at computer

Egyszerűen kezelhetők

Az oktatási számítógépek flottájának kezelése nem kell, hogy fejfájást okozzon. A Microsoft Intune for Education szolgáltatásával iskolai laptopjaink teljes kezelhetőséget élveznek. Az oktatási IT-adminisztrátorok gyorsan és egyszerűen előre konfigurálhatják, karbantarthatják és kivonhatják az eszközöket – mindezt csekély infrastruktúrával vagy akár anélkül.
 

A woman working on a laptop

Egész napot kibíró akkumulátor

Az akár tíz órányi akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően gyerekjáték az egész iskolai nap. A reggeli óráktól vagy előadásoktól az esti filmnézésig a Dynabook laptop az, amelyre a minden tekintetben megbízható laptopra vágyó diákoknak szüksége van.

woman at computer