Kisvállalati laptopok

Laptopok nagy ambíciókkal rendelkező kisvállalkozások számára. Fedezze fel kisvállalati laptopjainkat, melyek nagy teljesítményt nyújtanak nagyszerű áron. Adja meg embereinek a sikerhez szükséges eszközöket. A kisvállalkozásoknak olyan számítógépekre van szükségük, amelyek megfelelnek az ambiciózus vállalkozók igényeinek. Ezért kell a kisvállalati laptopoknak ötvözniük a teljesítményt, a hatékonyságot és az árat, hogy a lehető legjobb üzleti laptopokat kínálják – minden munkatársának a megfelelő eszközt.

Válassza ki a megfelelő laptopokat kisvállalkozása számára

Amikor laptopot választ kisvállalkozása számára, ügyeljen arra, hogy megfelelő méretű, súlyú és hordozható laptopot válasszon annak érdekében, hogy az üzlet zökkenőmentesen működjön, amikor ügyfeleikkel találkozik és otthoni irodájában dolgozik.

man working at computer

Mire kell figyelni kisvállalati laptopok kiválasztásakor:

Hordozhatóság és konektivitás útközben. 

A kisebb laptopokkal könnyebb utazni, de ez gyakran a teljesítmény rovására megy. A legjobb üzleti laptopok kombinálják a sookoldalú munkavégzés sebességét és az egész napos akkumulátor-üzemidőt. Ezen felül, amikor a munkatársai távol vannak egy értekezleten vagy távolról dolgoznak, hasznos lehet opcionális LTE-kapcsolatot beépíteni, ha a Wi-Fi nem elérhető.

A laptop connecting to a docking station and monitor

A képernyő mérete

A kicsi és hordozható 13"-es képernyőktől a nagyobb, nehezebb, 15,6"-os képernyőkig mind különböző lehet, ha magával hordja laptopját megbeszélésről megbeszélésre. A mai nagy felbontású kijelzők sok mindent tudnak mutatni egy képernyőn. És ami a képernyő minőségét illeti, mindenképpen olyan fényes, csekély vakítású képernyőt válasszon, amely kíméli a szemet,
 

Súly

Egy nehéz laptopot magával hordani egész nap nem ideális – még az irodán bévül sem. Válasszon olyan laptopot, amelyet munkatársai könnyedén felkaphatnak, és bárhol dolgozhatnak vele. Az ultravékony és könnyű laptopok nagyon vékonyak és könnyen hordozhatók, de kevésbé ideálisak a legigényesebb feladatokhoz, például a grafikai tervezéshez vagy a videószerkesztéshez.
 

A man putting a laptop into his bag

Vállalkozási alkalmazások és szoftverek futtatása.

A mai, mindig üzemkész, erőforrásfüggő alkalmazások futtatásához megfelelő processzorokkal és memóriával rendelkező kisvállalati laptopokra van szükség.

A woman using a computer

Akkumulátor üzemidő

Így munkatársai bárhol dolgozhatnak anélkül, hogy aggódnának az akkumulátor élettartama miatt. A 10 óránál hosszabb folyamatos működést biztosító kisvállalati laptopok nagy előnyt jelentenek.

A man using a phone and laptop

Fejhallgatók, egerek, hálózat és egyebek csatlakoztatása

Ahhoz, hogy egyetlen porton és kábelen keresztül csatlakoztathassa a perifériákat, áramellátást és adatátvitelt végezhessen, válassza az USB-C-vel ellátott laptopokat. Ezenkívül figyelembe kell vennie a szabványos USB-A portokat és a HDMI-bemenetet a tartozékok és a külső kijelzők csatlakoztatásához

A laptop connected to a docking station

Érintőképernyős kijelzők.

Az érintőképernyős laptopok intuitívabb módot adnak a felhasználóknak az eszközzel való interakcióra és a hatékonyság megőrzésére. Válasszon könnyű laptopot érintőképernyővel, "kettő-az-egyben " leválasztható érintőképernyővel, mellyel táblaégéppé alakíthatja, vagy olyant, amelynél a billentyűzetet 180-fokkal képernyő alá fordíthatja, ezzel egy érintésbarát táblagépet kap.

person typing on computer

Költség

Egy kisvállalkozás felépítése stresszes időszak lehet, amikor egyik szemünkkel mindig a költségekre kell figyelni.
A jó laptopnak nem kell egy vagyonba kerülni, de ügyeljen arra, hogy minőségi szállítótól vásároljon.
 

man working at computer

Biztonsági jellemzők

Segítsen megőrizni üzleti adatainak biztonságát biometrikus biztonsági funkciókkal, például ujjlenyomat-szkennerrel és arcfelismeréssel. Nem minden laptop rendelkezik ilyenekkel, ezért ügyeljen arra, hogy üzleti laptopja biztonságos legyen.

A man using a laptop