person at computer

A Sharp elindítja a Teljes Nyomtatási Biztonság elnevezésű szolgáltatását, hogy vállalati szintű biztonsági támogatást nyújtson a kkv-knak

Az új, 24x7x365 szolgáltatás biztonsági megfigyelést és kezelést, valamint biztonságos nyomtatást biztosít a hálózat részeként gyakran figyelmen kívül hagyott multifunkciós nyomtatók, azaz az MFP-k számára.


A Sharp, az üzleti technológiai termékek és szolgáltatások vezető szállítója bejelentette, hogy új szolgáltatást indít a kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára, amely vállalati szintű támogatást és védelmet biztosít az MFP-k számára. A Teljes Nyomtatási Biztonság egy előfizetéses szolgáltatás, amely biztosítja, hogy az MFP-k biztonságban legyenek attól a pillanattól kezdve, hogy a vállalkozáshoz eljuttatják őket, a teljes működési élettartamuk során.
A szolgáltatást olyan kkv-k számára fejlesztették ki, akik javítani szeretnék infrastruktúrájuk biztonságát. Függetlenül attól, hogy egy vállalkozás rendelkezik-e dedikált informatikai támogatással, vagy sem, ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az MFP-k védelme ne legyen hatással a működési erőforrásokra, így azok nem jelentenek biztonsági kockázatot a vállalkozás IT-hálózatának többi részére.


A Teljes Nyomtatási Biztonság a Sharp biztonsági termékeinek és szolgáltatásainak egész sorát egyesíti az MFP-k védelme érdekében a nap 24 órájában az év minden napján az Európai Műszaki Támogatási Központon keresztül. A szoftver, a szolgáltatás és az eseményfigyelés ezen kombinációja biztosítja, hogy a Sharp MFP-ibe épített biztonsági képességek mindig maximálisak legyenek.


Ennek a szolgáltatásnak a részeként az ügyféllel közösen kidolgozunk egy nyomtatási biztonsági szabályzatot, amely biztosítja, hogy az eszközöket biztonságosan szállítsák, és a Sharp nyomtatáskezelő szoftver előre telepítve legyen, így a nyomtatási kimenetet következetesen kezelik, biztosítják és auditálják. Ezenkívül a mellékelt felügyelt PC-re előre telepített Sharp távfelügyeleti és felügyeleti szoftverével hatékony biztonsági szabályzatot tartanak fenn és hajtanak végre az MFP-k teljes élettartama alatt, míg a biztonsági információ- és eseménykezelés (SIEM) végpont-felügyelete és folyamatos támogatása megnyugvást nyújt és kezeli az esetleges kockázatokat.


Rob Davis, a Sharp Europe Megoldások & Szolgáltatások üzletágának vezetője elmondta: „Ez a nyomtatási biztonság szolgáltatás egyszerű. A nyomtatóeszközöket gyakran figyelmen kívül hagyják, mint potenciális biztonsági réseket a vállalkozásokon belül, mégis ugyanolyan sérülékenyek, mint a számítógépek.”


„Mivel a nyomtatóeszközök csatlakoztatva vannak a hálózathoz, ha nincsenek megfelelően konfigurálva, kezelve és felügyelve, jelentős gyengeséget jelenthetnek, és hozzáférési pontként szolgálhatnak számos különféle IT-biztonsági kockázathoz.”
„Még ha kezelik is az előbbieket, ez azt jelenti, hogy egy vállalkozásnak több időt és erőforrást kell erre fordítania. Az új, mindenre kiterjedő szolgáltatásunk felszabadítja a vállalkozások informatikai támogatását az MFP-k napi biztonsági felügyelete alól, lehetővé téve számukra, hogy más, fontosabb dolgokra összpontosítsanak.”


„Minden kkv-tulajdonos tudja, hogy egy biztonságos vállalkozás hírneve is biztonságot garantál. Ezt a szolgáltatást úgy hoztuk létre, hogy mindig ezt a nyugalmat biztosítsa.”


A Teljes Nyomtatási Biztonság további szolgáltatásai és előnyei közé tartozik, hogy nincs szükség előzetes költségekre (például egy kiszolgálóra) vagy további IT-támogatási erőforrásokra, a nyomtatási költségeknek hatékonyabb lesz az ellenőrzése az összes kimeneti tevékenység figyelésével és a nyomtatás pazarlásának csökkentésével.


Az üzlet további előnye még, hogy testre szabott eszközbiztonsági profilt tervezünk és valósítunk meg, valamint 24x7x365-ös biztonsági felügyeleti szolgáltatást biztosítunk.


Az új szolgáltatás megvásárolható a Sharpnál és partnereinél. További információért látogasson el weboldalunkra.

A Sharp Europe-ról
A Sharp Europe számos üzleti technológiai termék és szolgáltatás révén lehetővé teszi a kis- és nagyvállalatok valamint a szervezetek számára, hogy javítsák teljesítményüket és alkalmazkodjanak a jövő munkahelyeihez.

A londoni székhelyű Sharp Europe a magán- és közszférában, az oktatásban és a kormányzatban tevékenykedő ügyfeleket szolgálja ki, a nyomtatóktól és a fejlett laposképernyős technológiáktól, az együttműködési platformokon át az IT-szolgáltatásokig terjedő portfólióval.

A Sharp Corporation részeként és a Foxconn támogatásával a Sharp Europe olyan új technológiai területeken fektet be és vezeti az iparágat, amelyek képesek megváltoztatni a világot.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Sharp Europe hogyan változtatja meg a munka jövőjét, látogasson el a www.sharp.hu oldalra.