Modern office with printer and display

Üzleti termékek és szolgáltatások

Innovatív termékek és szolgáltatások a jövő munkahelyének kialakításához.

Nyomtatók és fénymásolók

A Sharp idén ünnepli a nyomdaiparban eltött 50. évét, mivel 1972 januárjában mutatta be első fénymásolóját, az SF-201 készüléket.

A Sharp ma már nyomtatók és fénymásolók széles, folyamatosan fejlődő választékát gyártja, amelyre oly sok munkafolyamathoz van szükség a legkülönbözőbb iparágak megfelelő teljesítményének eléréséhez.

Nálunk megtalálja az Önnek megfelelő készüléket, az otthoni vagy kis irodai használatra szánt kompakt és megfizethető asztali nyomtatóktól a nagyobb irodákba szánt nagy teljesítményű multifunkciós, mindent-egyben kínáló nyomtatókon át a modern nyomdákba szánt, nyomdagép kategóriájú eszközökig. Minden készülék kiegészíthető dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftverünkkel, a termelékenység növelése és a befektetés kiemelkedő megtérülésének biztosítása érdekében.

Dokumentum- és nyomtatási szolgáltatásainkkal pedig hozzáférhet mindahhoz a szakértelemhez és eszközökhöz, ami a nyomtatási költségek csökkentéséhez, az alkalmazottak termelékenységének növeléséhez, az információk védelméhez, valamint a nyomtatóflotta és a kellékanyagok hatékonyabb kezeléséhez szükséges.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Audiovizuális eszközök

A digitális korban a kommunikáció és az együttműködés egyre inkább az intelligens audiovizuális megoldásokra támaszkodik, a digital signage megjelenítőktől a videokonferenciákig.

A Sharp gyártja a világ legfejlettebb síkképernyős képernyő technológiáját, interaktív kijelzőink, digital signage megjelenítőink valamint videófalaink pedig segítenek növelni a kapcsolódást, fokozni a produktivitást és gazdagítani a kommunikációt a recepciókon, kiskereskedelmi üzletekben, osztálytermekben és tárgyalókban.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

IT és számítástechnika

Dynabook üzleti laptopok átfogó és változatos választéka biztosítja Önnek a szükséges professzionális teljesítményt és hordozhatóságot. Válasszon Business Ultimate, Business Advanced és Business Essential laptopjaink közül, és válassza ki az Önnek megfelelő készüléket.

Legyenek a technikai eszközök biztos kezekben! Teljesen menedzselt informatikai szolgáltatásaink rugalmas megoldást kínálnak a nonstop nyugalomra, így Ön nyugodtan koncentrálhat vállalkozása sikerére. Aktívan felügyeljük rendszereit, akár helyben, akár a felhőben, gondoskodunk a kiberbiztonságról, és biztosítjuk a rendszeres biztonsági mentéseket. És ami még fontosabb, szakértelmünknek köszönhetően még az apróbb problémákat is észrevesszük és kijavítjuk, mielőtt azok nagyra nőve komoly gondot okoznának.

A woman working on a laptop

Napenergia

A Sharp több mint 60 éve nyújt napenergia megoldásokat, és több mint 50 millió csúcsminőségű fotovoltaikus panelt (napelemet), szállított már le, melyekkel több ezer ügyfél napenergia igényeit elégítik ki.

Nagy teljesítményű napelem moduljainkat lakossági és kereskedelmi épületek tetején, valamint napelemparki telepítésekre gyártjuk. Örömmel nyújtunk Önnek is igényeinek megfelelő napelemeket.

man taking notes on PV plant

Munkahelyi megoldások

A jövő már itt van - a hibrid és agilis munkavégzés már nem egy kivételes munkahelyi juttatás, az okos iroda már itt van. A Sharp rendelkezik mindazokkal a technológiákkal, amelyek segítenek a vállalkozásoknak, hogy valósággá tegyék.

Innovatív megoldásaink a megbeszéléseken való könnyű együttműködés révén elősegítik a produktivitást és a kreativitást, míg látogatókezelő rendszerünkkel növelheti a látogatók biztonságát és javíthatja a hibrid munkahelyek foglaltságának kezelését - mindezt az okosabb munkakörnyezet megteremtése érdekében.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background