Videófal szoftver

Lássa a különbséget videófalunk szoftverével

Itt az ideje, hogy legyőzze a hagyományos videófalak kihívásait, és valóra váltsa elképzeléseit a Sharp Videófal szoftverével.

Látott már rosszul konfigurált videófalat? Különböző képernyők különböző színtónusokkal, esetleg még olyan képernyők is, amelyek nem működtek? A közönségnek a tartalomra kell összpontosítania – nem pedig a hibás vagy rosszul beállított képernyőre.

A Sharpnál azt a célt tűztük ki, hogy a videófalak ki tudják használni a bennük rejlő lehetőségeket, és pontosan azt nyújtsák, amire hivatottak: félelmetes, szemet gyönyörködtető üzenetek, amelyek tökéletesen konfiguráltak, színgazdagok és mindig szinkronban vannak.  

Video wall in lecture hall-Audio visual-Product

Videófal szoftver

Videófalaink a Sharp saját, fejlett UCCT-technológiájával (Uniform Color Calibration Technology – egységes színkalibrációs technológiával) vannak felszerelve, amely biztosítja, hogy az összes videófalpanel színe megfelelő legyen. Az egyes képernyőkbe beépített Advanced UCCT szoftverünkkel minden eddiginél egyszerűbb elvégezni a kalibrálást és a karbantartást az egyes képernyőkön.

alt7

Akkorák a képek, mint a képzeleted.

Nem számít, mekkora legyen a videófal, a Nagyított zoom megjelenítési módunk (Enlarged Zoom Display) óriási lehetőségeket kínál. Egy képet akár 25 monitoron is szétoszthat tökéletes összehangolással.

A videófal telepítési folyamata gyors és könnyű. Minden egységet a gyárban előre kalibrálnak az Ön egyedi követelményei szerint, így egységes, problémamentes kijelzőket kapunk, amelyek pillanatok alatt használatra készek.

Ráadásul a távirányító-érzékelődobozunkkal egyetlen kattintással vezérelheti a többképernyős konfigurációkat. Más szóval, hatékony és egyszerű a kijelzők valós időben történő vezérlése.

Tudjon meg többet  AV szoftverünkről és tartozékainkról, vagy fedezze fel AV-berendezéseink teljes kínálatát itt.

Video wall installation slanted-Audio Visual-Product