Beacons Academy building

Csatlakozó Technológiák a Beacon Academy Trustnál [Connected Technologies at Beacon Academy Trust]

A Beacon Academy Trust a legújabb irodai technológiát – kifinomult multifunkciós nyomtatókat (MFP-ket), nagy felbontású digitális signage-eket, nagy teljesítményű nyomdagépeket és interaktív lapos kijelzőket – használja az egész egyetemen, így működése idővel minden diák számára természetessé válik amire elhagyják az intézményt.

A Beacon Multi-Academy Trust tudja, hogy az oktatás sokkal többről szól, mint pusztán előadásokról és vizsgákról.
A Trust a legújabb irodai technológiát használja – kifinomult multifunkcionális nyomtatókat (MFP-ket), nagy felbontású digitális signage-eket, nagy teljesítményű nyomdagépeket és interaktív lapos kijelzőket – az egész egyetemen, így működésüket a hallgatók számára természetessé teszi amire végeznek.

Egy a közelmúltban végzett vizsgálat részeként a mintegy 3500 diákért és 470 alkalmazottért felelős Trust termenkénti auditot végzett, és lehetőséget fedezett fel eszközparkjának frissítésére, a modern technológia hatékonyságának és kényelmének bevezetésére jelentős megtakarítást elérve.

Az ellenőrzés nemcsak a Trust tulajdonában lévő 600 nyomtatót vizsgálta felül, hanem azok korát és megbízhatóságát, tintakészleteket, működési költségeket és a célnak megfelelő alkalmasságot. Talán most először a Trust pontosan megtudta, mennyit is költ a nyomtatásra.

„A nyomtatók – különösen az olcsó asztali gépek – nem olyan dolgok, amelyekkel túl sokat kell törődni, de meglepően drágák lehetnek működésük valamilyen központi vezérlés nélkül” – mondta Kathryn Burns, a Trust ügyvezető igazgatója.

Egy márka sok előnnyel

Egy pályázati felhívást követően a bizalom a Sharp nyomtatók szabványosítása mellett döntött.
Mint kiderült, a költségek csökkenése csak az egyik előny volt.

„Amikor megvizsgáltuk a Sharpot, rájöttünk, hogy a nyomtatás sokat változott az elmúlt néhány évben” – mondta Burns. „Először is megbízhatóbb a berendezés. Ráadásul esetünkben a Sharp egy hálózati kapcsolaton keresztül folyamatosan figyel mindent. Ha probléma adódik, a Sharp általában meg tudja oldani, mielőtt maga a probléma gondot okozna.”

A személyzet a „Kövess engem” nyomtatás funkciót is élvezheti. Azonnali nyomtatás helyett a dokumentumokat egy biztonságos nyomtatási sorban tartják. Amikor a tanár össze akarja gyűjteni a dokumentumokat, bármelyik kényelmes nyomtatóhoz odaléphet, beírhatja az azonosító kódot, és elindíthatja a nyomtatást.

A Follow Me nyomtatás nemcsak egyetlen nyomtatóra támaszkodik, hanem csökkenti a dokumentumkötegek szállítását is. Ezzel véget vet annak a lehetőségnek is, hogy a bizalmas dokumentumokat a nyomtató kimeneti tálcájában hagyják.

Költség- és hatékonyságelőnyök

A Trust a PaperCut szoftvert is bevezette a költségek nyomonkövetésére. „A PaperCut pontosan megmondja nekünk, hogyan használjuk az egyes gépeket, és hatékony auditeszközt nyújt” – mondta Burns. „Ha egy részleg többet nyomtat vagy másol, mint amennyit elvárunk, néha javasolhatunk más munkamódszert, például a dokumentumok beszkennelését közvetlenül e-mail címekre.”

„A PaperCut az oldalak számát is át tudja számítani, meg tudja mondani, hogy hány fát használtunk el.

A Sharp márka szabványosításának másik előnye, hogy minden nyomtató hasonló felhasználói felülettel rendelkezik, és érintőképernyőről vezérelhető.

„Sok különböző modellünk van, de mindegyik ugyanúgy intuitív módon működik” – mondta Burns. „Valójában a Sharp két nyomdagép-osztályú nyomtatóját (Polaris Pro) vettük a reprográfiai helyiségünkbe, és olyan könnyen használhatóak, hogy a személyzetnek közvetlen hozzáférést biztosítottunk. Most már hihetetlenül ügyesek a professzionális standard termékek létrehozásában”.

Az interaktív táblákon túl

A Trust azt a lehetőséget is kihasználta, hogy interaktív tábláit BIG PAD-ekre, a Sharp legújabb interaktív lapos kijelzőire cserélje.

Tina Jacobs, aki matekot tanít a Beal High Schoolban, a BIG PAD lelkes híve. „Az egyik előny az, hogy bármilyen szoftvert használhatok, amikor csak akarok, ahogy akarom” – mondta. "Minden egyes leckén használom."

„A BIG PAD segítségével átvehet dolgokat PDF-ből és az internetről, és megjegyzéseket fűzhet hozzá. Még tollra sincs szüksége – használhatja az ujjait. A tisztaság kiváló, a színek szenzációsak, és a gyerekek imádják.
Elég fényes ahhoz is, hogy teljes nappali fényben is használható legyen.”

„A BIG PAD nagyon sokoldalú. Használhatja egy osztályteremben, és mindent továbbíthat a többi helyiségben lévő BIG PAD-ekre. Más szóval, ugyanazt az órát egyszerre több osztályban is meg lehet tartani anélkül, hogy a diákokat egy hatalmas előadóterembe kelljen összegyűjteni.”

A reform esete

Kathryn Burnsnek nincs kétsége afelől, hogy minden iskolának és Trust-nak meg kellene fontolnia a gyorsabb, nagyobb teljesítményű hálózati nyomtatók központosított flottájára való átállást.

„Az első lépés az audit elvégzése. Ez megadja azokat a tényeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy hatékony döntéseket hozzon. Nézze meg a számokat, tűzze ki a céljait, és pályázzon. Keressen olyan beszállítót, aki igazán érti az oktatási szektort. A mi esetünkben ez a Sharp volt.”

„Kapcsolatunk a Sharp-pal együttműködésen alapul, és további előnyökkel is járt, amelyekre egyszerűen nem számítottunk az indulás előtt. Az ötletek és információk áramlása mindkét irányba halad. A Sharp nemcsak megérti filozófiánkat, hanem osztja is azt.”

Ha többet szeretne megtudni a Sharp megoldásairól, és arról, hogy miként segíthetünk akadémiai sikerének javításában, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy egy bemutatót tarthassunk.