People working together

Hogyan támogatja a technológia a kiválóság iránti szenvedélyt? [How technology supports a passion for excellence]

A norwichi székhelyű és Kelet-Anglia-szerte fiókirodákkal rendelkező Flagship Group több mint 22 500 minőségi eladásra szánt, bérbeadandó és megosztott tulajdonú lakásból álló portfólióval rendelkezik, így a szociális lakások piacának vezető szolgáltatója. A legújabb technológiai frissítés során a Sharp Business Systems-hez fordult, hogy megtudja, hogyan javíthatják a legújabb berendezések a kommunikációt, a csapatmunkát, a hatékonyságot és az együttműködést.
Egy pillantás a Flagship webhelyére teljesen világossá teszi üzleti filozófiáját – ez egy olyan cég, amely friss, modern és teljes mértékben az ügyfelek megszólítására összpontosít. Ez egy olyan cég, amely nem hagyja, hogy a technológia az útjába álljon. Ez egy olyan vállalat, amely azért fektet be a technológiába, hogy magasabb célt szolgáljon – hogy megtalálja a módját, hogy 800 alkalmazottja azt tegye, amihez a legjobban ért – de gyorsabban, hatékonyabban és mindig ügyfelei érdekében.
 

Befektetés a technológiába

Az új főhadiszállás megtervezésekor a Flagship megragadta a lehetőséget, hogy tárgyalótermeit a Sharp nagyfelbontású nagy formátumú képernyőivel szerelje fel. Ennek eredményeként bárki, aki információt szeretne megosztani, akár látogató is, egyszerűen csatlakoztathat egy USB-memóriát, és megkezdheti a tartalom megjelenítését. Senkinek sem kell megküzdenie az elöregedett kivetítőkkel vagy a régimódi flipchartokkal, a képernyők hálózati kapcsolaton keresztül is fogadnak tartalmat (és videokonferencia hírfolyamot).

A képernyők eleganciája és egyszerű használhatósága éppúgy tetszett a Flagship IT-rendszerfejlesztési menedzserének, Sandra Smithnek, mint a műszaki specifikációk. „Amikor nagyon elfoglaltak és egy projektre koncentrálnak, az emberek néha vonakodnak attól, hogy időt szánjanak az alternatív technológia elsajátítására” – jegyezte meg. Ez érthető. Az egyik oka annak, hogy a Sharpot választottuk, hogy nincs mit tanulni; csak bedugod és bemutatod. És természetesen minden képernyő pontosan ugyanúgy működik.”

Alkalmazkodik a jövőhöz

A Flagship emellett megragadta a lehetőséget, hogy több BIG PAD interaktív síkképernyős kijelzőbe fektessen be. A BIG PADS, amely tartósan beépíthető egy nagy tárgyalóterem központi elemeként vagy mobil állványokra is felszerelhető, a legmodernebb konferenciatermi technológiát képviseli.

A 70"-es és 80"-es BIG PAD elég fényes ahhoz, hogy teljes nappali fényben is használható legyen, és bármilyen tartalmat megjeleníthet a csatlakoztatott számítógépről, beleértve a fényképeket, videókat, PDF-eket és az összes Microsoft Office-fájlt. De ez még csak a kezdet. Legfeljebb négy felhasználó írhat és rajzolhat egyidejűleg a képernyőn, és bármi, amit írnak vagy rajzolnak, letisztult, digitális betűtípusokká alakíthatók. A 10 pontos multi-touch technológia rendkívül érzékeny és pontos bevitelt tesz lehetővé a 2 mm-es érintőtollakkal vagy az ujjunkkal.

Valóban interaktív

A munkamenet során a képernyőről bármit bármikor elmenthet számítógépre, vagy elküldheti e-mailben annak, akinek szüksége van rá. Kamerával párosítva a BIG PAD ideális platformmá válik a videokonferenciákhoz, és a BIG PADS-ek a felhőn keresztül összekapcsolhatók egymással, így mindenki hozzáférhet a felhőben biztonságosan tárolt fájlokhoz. Sőt, a vendégek laptopjaikat és táblagépeiket a BIG PAD-hez kapcsolhatják, hogy a pillanat hevében megosszák egymással az információkat, így minden találkozó valóban interaktív lesz.
Ez csak néhány a legnépszerűbb szolgáltatások közül.

„A BIG PAD-ek valóban egy mindent az egyben megoldást jelentenek, és folyamatosan használjuk őket” – mondta Sandra. „Nagy méretük és áttekinthetőségük tökéletes munkafolyamatok tervezésére és összetett információk megvitatására. Mindent megtehetnek, amire szükségünk van, és könnyen megteszik. Valójában vannak olyan funkcióik, amelyeket még nem igazán kezdtünk el használni, de minden alkalommal, amikor a Sharp felkeres minket, megmutatják, hogyan használhatjuk őket egyre jobban. Nem tudom, mit hoz a jövő, de minden bizonnyal benne lesznek a BIG PAD-ek is.”

Az új technológiai egyenlet utolsó része tizenegy Sharp többfunkciós nyomtató kiválasztása volt, köztük három „belépőszintű” nyomdagép, amelyek nagy színes érintőképernyővel vezérelhetők, és percenként 62 oldalt képesek előállítani sokféle papíron, akár 300 gramm per négyzetméterig. A tizenegy gép mindegyikéhez automatikusan, közvetlenül a helyszínre szállítják a festéket.

„A Sharp berendezése elegánsnak tűnik, és beleolvad a vállalati megjelenésünkbe, ami plusz előny” – mondta Sandra. „De az igazi vonzerő számomra az, hogy a technológia nagyon könnyen használható, és a támogatás kivételes. Ha probléma van, vagy kérdésünk van, a Sharp mindig gyorsan és hatékonyan válaszol. És ez fontos.”

A ‘Flagship’ módszer

„Tisztában vagyunk vele, hogy amit teszünk – és ahogyan csináljuk – hatással van az emberek életére.
Ezért van a saját ‘Flagship’-módszerünk, amellyel csapatkultúrával és sajátos munkamódszerrel tesszük a dolgunkat. A Sharp technológiája ennek soha nem áll az útjában, és soha nem kell lelassítanunk vagy elgondolkodnunk. Egyszerűen csak működik.”