A man using an interactive display

Intelligens virtuális találkozók a Fond Of-nál a Sharpnak köszönhetően

A Fond Of a Sharp erőteljes Windows Collaboration Display-re támaszkodik a produktív, dinamikus megbeszélések létrehozásához.

A kijelzőt úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt az ismert Microsoft-eszközökkel, amelyeket az egyének és a szervezetek használnak a munkahelyükön.

Virtuális együttműködés: kapcsolat a távolság ellenére.

A Fond Of, egy sikeres és fejlődő hátizsákgyártó, aki nagy hangsúlyt fektet a technológiára és az együttműködésre, megosztja történetét Mathias Heinz informatikai vezetővel, aki felvázolja a cég alapítását 2010-ben, ami akkor egy kis start-up volt iskolai hátizsákok gyártására.

Ma a Fond Of több mint 300 munkatársa hét márkánál és 35 országban dolgozik. 2019-ben költöztek jelenlegi kölni központjukba, amit The Ship névre kereszteltek. Németországban az egyik legfejlettebb digitális épületnek tartják.

A Windows Collaboration Display használatban van a textil- és táskaspecialista Fond Of-nál.

2010-es alapítása óta a kölni vezető start-up, a Fond Of lenyűgöző fejlődést ért el, és mára a világ egyik vezető vállalata a táskák és textilek területén.

Meghatározták a jövedelmező jövő irányát: a legújabb technológia támogatja a vállalat innovációtól vezérelt munkakörnyezetét az új kölni-ehrenfeldi „The Ship”-ben, ami az „Új munka” ötletet testesíti meg, mint egyik más irodaház sem Németországban. 

Smart virtual meetings at Fond Of thanks to Sharp

 Előremutató munkakörnyezet: "The Ship"

A Fond Of új médiaeszközök koncepciót hozott létre, miután 2019 végén beköltözött új cégközpontjába, a „The Ship” névre keresztelt épületbe Köln-Ehrenfeldben.

A több mint 13 700 négyzetméternyi „tevékenységalapú munkaterület”, valamint a legújabb digitális technológiával és architektúrával a „The Ship” azt a vállalati filozófiát testesíti meg, amely a produktív munkakörnyezetre összpontosít, amely előmozdítja a jó közérzetet és a szabadságot, kreativitást, hálózatépítést és közös innovációt.

A The Ship épület digitalizálási koncepciójában a legfontosabb alapelv, hogy a technológiát úgy alkalmazzák, hogy az nagyobb kényelmet nyújtson az épület használóinak, és gyorsabb folyamatokon keresztül növelje a termelékenységet. A médiaberendezés koncepcióját ennek megfelelően kellett alakítani: a régi kivetítőket félretették.

Mathias Heinz, a Fond Of informatikai vezetője irányítása alatt álló csapat olyan megoldást keresett, amely megfelel a "The Ship" modern helyiségeinek és környezetének, valamint a vállalat ambícióinak. A fő hangsúly az együttműködésen és az ötletcserén volt. A kutatás során a csapat integrációs partnerükön, a zgoll GmbH-n keresztül értesült a Sharp együttműködési megoldásairól.

A Fond Of a Sharp erőteljes Windows Collaboration Display-ére támaszkodik a produktív, dinamikus megbeszélések létrehozásához. A kijelzőt úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt az ismert Microsoft-eszközökkel, amelyeket az egyének és a szervezetek használnak a munkahelyükön.

A vállalat hihetetlenül fiatalos gondolkodásmóddal rendelkezik, nem csak az alkalmazottak alacsony átlagéletkora, hanem az új gondolkodású szervezeti kultúrájuk miatt is, amely a határok nélküli együttműködést ösztönzi.

Csúcstechnológia a legmagasabb igényekhez

Arra a kérdésre, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni a hibrid működésből, Mathias azt mondta: „2014 óta hibrid környezetben dolgozunk, ezért azt a tanácsot adhatjuk át, hogy adja meg a csapatoknak a bizalmat, hogy maguk dolgozhassanak és működjenek együtt.

Legyél ott, amikor szükségük van rád, és készíts folyamatokat és irányelveket mindenki számára.
Egy mondatban: legyen segítő, ne felügyelő.

Mint a piac egyik legmodernebb együttműködési megoldása, a Sharp Windows együttműködési kijelzője különösen úgy tűnt, hogy a Fond Of magas igényeihez készült. A maga nemében az egyik első kivetítőként a legmodernebb technológia jellemzi, amely az együttműködés terén széles körű szolgáltatásokat kínál. Microsoft alkalmazásokhoz lett optimalizálva, ami azt jelenti, hogy gyorsan integrálható a meglévő munkakörnyezetekbe. Ezáltal a vállalatok digitális központot biztosítanak a csapatmunkához, akár a helyszínen, akár távolról – ez a szempont Mathias Heinz és csapata számára különösen fontos volt.
 

 

Fondof-office-WCD
We have been working in a hybrid environment since 2014, so advice we can pass on is that you give teams the trust to work and collaborate for themselves. Be there when they need you and create processes and guidelines for everybody.
Mathias Heinz

Head of IT, Fond Of