People working in a modern office

Sharp A4 nyomtatósorozat

A4-es nyomtatóink ideálisak a mai munkahelyek számára. A sokféle csatlakoztatási és megerősített biztonsági funkcióval kinyomtathatja, lemásolhatja, beszkennelheti, elfaxolhatja és fájlokká alakíthatja amit csak szeretne, amikor csak szükség van rá.

A megfelelő méret, a megfelelő tapasztalat, a megfelelő időben

A vállalatok az igényeikhez alkalmazkodva átalakítják irodai tereiket. Ennek eredményeként a berendezéseket – például a nyomtatókat – már nem ugyanúgy használják.

A hibrid munkavégzés például azt jelentette, hogy sok vállalat csökkentette irodai területét, ezáltal a részleg többfunkciós nyomtatói (MFP-i) néha kihasználatlanok maradtak. Mások úgy találhatják, hogy a változó vállalati kimenetek eltérő nyomtatási igényeket támasztanak.

Az egyszeri postázástól a mindennapi számlákig a vállalatoknak érdemes megfontolniuk, hogy mire használják nyomtatóikat. Mivel a vállalati terület felcserélésével azon is többet kell gondolkodniuk, hogyan jön létre a megfelelő felhasználói élmény a megfelelő időben.

Sharp termékválasztékunk új és továbbfejlesztett A4-es nyomtatókat foglal magában. Kompakt méretüknek köszönhetően könnyen áthelyezheti őket irodájában, ezáltal jobban kihasználhatja az elérhető helyet, és a már meglévő A3-as modelljeit is jól kiegészítik. Ugyanazok az intuitív funkciók. Ugyanazok a robusztus biztonsági funkciók. Kisebb méret.

Néhány vállalat számára azonban az A3-as MFP-ink jobban megfelelnek. Felülmúlhatatlan nyomtatási minőségükkel és kiváló, teljes körű funkcionalitásukkal legújabb MFP-ink segítségével a vállalatok kiválóan növelhetik termelékenységüket. Ha érdekli, hogyan működnének ezek a készülékek az irodai területén, tekintse meg legújabb legújabb generációs modelljeinket.

Employee using printer in open office

VIDEÓ

Azt hiszi, ismeri az A4-es eszközöket? Gondolja újra!

Ismerje meg a Sharp új A4-es sorozatát, amely rugalmasan alkalmazkodik üzleti igényeihez.

Csatlakoztathatóság

Megbízható csatlakoztathatóság

Új A4-es sorozatunk kiváló csatlakoztathatósággal rendelkezik. A beépített Microsoft Teams csatolónak köszönhetően elérheti, megoszthatja, beszkennelheti és kinyomtathatja a Microsoft Teams, a Google és a SharePoint csatornák adatait – mindezt bármilyen egyéb szoftver telepítése nélkül. A további kényelem érdekében mobilalkalmazásunkkal csatlakoztatás nélkül, távolról is nyomtathat. A Bluetooth csatlakoztathatóságnak köszönhetően pedig társíthatja okostelefonját a nyomtatókhoz, megtekintheti a címjegyzékét a vezérlőpanelen, és dokumentumokat küldhet partnereinek.

A4 range collage

Biztonság

Erős biztonság

A felhasználóközpontú biztonsági funkcióktól, például a hozzáférés-vezérléstől, a behatolásfelderítésen keresztül az öngyógyító firmware-ig és a rosszindulatú szoftverek Bitdefender által végzett figyeléséig az A4-es sorozatunk beágyazott biztonsággal rendelkezik. A BIOS-alapú biztonság, a fehérlistázás és a platformmegbízhatósági modul azt jelenti, hogy a felhasználók mindig biztosak lehetnek abban, hogy érzékeny adataik és dokumentumaik biztonságban vannak.

Továbbá, az informatikai csapat terhelésének csökkentése érdekében biztonsági frissítéseink automatikusak, és könnyen integrálhatók szélesebb adatbiztonsági stratégiájával – hogy nyugodt lehessen afelől, készülékei biztonságban vannak.

A4 security

Termelékenység

Megnövelt termelékenység

A maximális termelékenység minimális erőfeszítéssel való biztosítása érdekében A4-es készülékeink vezérlőpanelt is tartalmaznak gyors válaszadású érintőképernyővel. Intelligens szkennelési beállításokat is magukban foglalnak, melyekkel a lehető legnagyobb szkennelési sebességet érheti el.

Woman presenting to an audience

Fenntarthatóság

Megnövelt fenntarthatóság

A kibővített ökológiai teljesítményt kínáló A4-es nyomtatóink teljesítik, és gyakran meg is haladják a nemzeti energiatakarékossági rendelkezéseket. Alacsony jellemző energiafogyasztási értékkel, az iparágban vezető készenéti áramfogyasztással és energiatakarékos működési móddal rendelkeznek.

A4 range lineup

Útmutató cikk

Hogyan találhatja meg az Ön számára tökéletest

Új irodai nyomtatóra van szüksége, de nem tudja, melyiket válassza? A megfelelő nyomtató hatalmas különbséget jelent, és sok mindent figyelembe kell venni. A helytakarékos megoldásoktól a használati mintán alapuló elemzésekig, legújabb útmutatónk segítséget nyújt a kezdéshez. 

A4 printer line up